Koude acquisitie

Lastig en tijdrovend? Haal meer uit koude acquisitie!

u

Zelf doen of uitbesteden? We denken graag met je mee!

Hieronder meer over deze 2 varianten!

Sales experts met jarenlange ervaring in b2b

In alle branches en op elk niveau

Koude acquisitie die bij jou past en bij jouw business

Dat geldt voor onze trainingen én voor onze acquisitie aanpak voor jou

Wil jij ook graag onze whitepaper ‘In 5 concrete stappen van prospect naar klant’ ontvangen?

Ik wil zelf meer resultaat halen uit koude acquisitie (koude acquisitie training)

De eerste klap is een daalder waard. Als je de fijne kneepjes van het koude acquisitie vak eigen maakt, zul je direct een merkbaar resultaat zien. Belangrijk is dat je volhoudt. Dat je vanuit een routine elke week een aantal dagdelen blokt om te gaan bellen, afspraken te maken, gesprekken te voeren en op te volgen.

Zorg daarbij dat je de stappen van koude lead tot afspraak en deal eigen maakt. Om dit koude acquisitie plan goed en met een hoog rendement te realiseren is het van belang om de communicatie naar deze doelgroepen scherp te krijgen.

Welke vragen ga je stellen? Hoe presenteer je je? Hoe maak jij het echte voelbare en merkbare verschil? Probeer je eens te verplaatsen in jouw klant. Waar is hij/zij dag in dag uit mee bezig, waar jij mogelijk een oplossing voor hebt. Wat staat er op zijn of haar agenda waar jij de raakvlakken mee kan maken.

Het gaat om echte interesse. Jij maakt het verschil. Wil je meer rendement maken, meer afspraken, meer deals? Kijk eens op onze pagina koude acquisitie training. Daar vind je een aantal passende trainingen. Voor meer informatie kun je contact opnemen of bel 0252-221214 en vraag naar Mark van Gerven.

Ik wil koude acquisitie uitbesteden

Dat is een inderdaad een bewuste keuze. Je gaat een acquisitie bureau vragen om namens jou te gaan communiceren met klanten en prospects.

Hoe zeker ben je er van dat dit op een manier gebeurt die jij ook wenst? Hoe zorg je dat je de lijntjes kort houdt? Sterker nog, hoe zorgen zij er voor de volledige focus te hebben op het maximaliseren van het resultaat?

Om deze vragen draait het bij het uitbesteden van koude acquisitie. De antwoorden op deze vragen moeten jou het vertrouwen geven dat je kiest voor de juiste sales partner.

Een aanpak die bij jou past. Een partner die net even iets verder gaat. Een bureau die ervaring heeft in jouw business. Of je nu zzp-er bent, of werkzaam in bouw- en vastgoed, in techniek of technische dienstverlening of ICT. Wij hebben de ervaring.

Meer weten over koude acquisitie uitbesteden en hoe wij bij Sense for Sales dit aanpakken en wat onze visie daarbij is, neem contact op of bel 0252-221214.

Koude acquisitie
Unieke database ! Alle bedrijven in Nederland!

Inclusief namen van contactpersonen, functies, persoonlijke mailadressen en telefoonnummers!

Kijk dat maakt koude acquisitie een stuk makkelijker! Meer weten hoe je hiermee aan de slag kan? Download hier deze succesvolle aanpak!

Neem een kijkje in onze database!
en 25 gratis leads!

Database tour én gratis 25 leads

Koude acquisitie tips: hoe maak ik de juiste aansluiting?

Trek in meer? Bekijk onze andere koude acquisitie tips!

 

In de video hiernaast zoomen we in op één van de belangrijkste aspecten, namelijk:

‘Hoe zorg je ervoor dat je de gewenste aansluiting maakt met jouw toekomstige klant?’

Waar maak je het verschil? Is dat op jouw unieke verkooppunten of gaat om héél iets anders?

Kijk maar eens waar jij het verschil kan maken in jouw business. Overigens op Wikipedia vind je meer over dit onderwerp en de belangrijkste aspecten.

Ook leuk om te lezen:

‘De grootste blunder bij koude acquisitie!’ lees verder

‘Hoe verdubbel je het resultaat op koude acquisitie?’ lees verder

Heb je vragen of wil je eens sparren over hoe jij meer resultaten kan halen?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

  Interessante artikelen, blogs, nieuwtjes en nog veel meer

  Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

  2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

  Lees meer

  “Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

  Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

  Lees meer
  Share This