b2b telemarketing

Op zoek naar nieuwe klanten en extra omzet? Bekijk de mogelijkheden van b2b telemarketing?

Jarenlange ervaring in b2b telemarketing

Ervaren salesprofessonals die precies weten welke middelen ingezet moeten worden voor maximaal resultaat. Ervaring in alle branches. Van Groothandel tot industrie, van software tot techniek.

Meer dan alleen telemarketing b2b

Ook mailcampagnes, social selling, online marketing en identificeren en opvolgen van websitebezoekers. We zetten het juiste in voor het maximale resultaat.

De juiste aansluiting met jouw doelgroep binnen handbereik

Professionals die de juiste sales communicatie op zetten en uitvoeren voor jouw business en doelgroepen! We maken gebruik van een unieke en complete database.

Wat biedt b2b telemarketing jou extra?

b2b telemarketingDe concurrentie zit niet stil. Ook zij zullen continu de focus leggen op het verkrijgen van nieuwe contacten met prospects. Ze zullen zich inzetten om het huidige marktaandeel te vergroten door het verwerven van nieuwe klanten.

Natuurlijk is de salesafdeling bezig om het contact op te bouwen. In ieder geval zijn ze gefocussed op het vasthouden en verbeteren van de relatie met huidige klanten.

Echter in contact komen met nieuwe klanten is essentieel om groei te realiseren. Voorsprong te realiseren ten opzichte van jouw concurrent. Hoe ga je dat realiseren in een competitieve markt? Bel gerust met 0252-221214 of stuur een berichtje.

b2b telemarketing uitbesteden? Werkt dat ook voor mijn business?

b2b telemarketing tipsWe realiseren ons heel goed dat het uitbesteden van b2b telemarketing een overwogen beslissing is. Van belang is om de juiste communicatie op te starten die leidt tot een verder vervolg in het sales proces. De keuze is immers gemaakt om juist met deze klanten de verdere groei te realiseren.

Het gaat er dus om dat de juiste taal wordt gesproken met een bijbehorende overtuiging. In onze methode en aanpak bouwen wij voor onze klanten aan de juiste kwalitatieve contacten en afspraken en bouwen we aan een succesvolle salespipeline en realiseren we door onze expertise in het volledige proces een hogere conversie.

Wil je meer weten over onze aanpak en onze ideeën? Neem gerust contact op.

B2B telemarketing zelf doen? Kijk dan op b2b telemarketing training of kijk op b2b telemarketing tips.

GRATIS whitepaper: ‘Van lead naar deal in 5 stappen!’

Vul je gegevens in en we sturen je gratis de whitepaper.

  Naam

  E-mailadres

  Wil je meer info over onze UNIEKE en COMPLETE database?

  En wil je GRATIS 25 leads uitproberen?

  Dat kan! Vul hieronder je gegevens in.

   Ik wil graag:
   Informatie over de database tarievenGratis 25 bedrijven uitproberen

   Contactpersoon (verplicht)

   Bedrijf (verplicht)

   E-mail (verplicht)

   Telefoon (verplicht)

   Wil je eens sparren of b2b telemarketing werkt voor jouw organisatie? Of wil je meer weten over onze aanpak?

   Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

    Hieronder een paar interessante blogs over b2b telemarketing

    Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

    2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

    Lees meer

    “Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

    Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

    Lees meer
    Share This