Callcenter inhuren

Bij Sense for Sales ben je aan het juiste adres. Specialist in outbound callcenter werkzaamheden B2B.

Onze specialisatie: Outbound callcenter in B2B

Voor het maken van afspraken in jouw agenda en/of telefonische verkoop

Ervaren sales professionals! Met een bewezen trackrecord in bijna elke branche op elk niveau

Callcenter inhuren?

Mogelijke overwegingen om een callcenter in te huren:

 • Je wilt meer structuur en aandacht voor het actief benaderen van nieuwe klanten en daarom wil je graag meer afspraken in de agenda
 • Je merkt dat de buitendienst geen tijd heeft voor het actief benaderen van nieuwe klanten. Terwijl de aanwas van nieuwe klanten wel gewenst is.
 • De organisatie heeft een nieuw product/dienst ontwikkelt en wil deze graag introduceren bij bestaande en nieuwe klanten
 • En natuurlijk zullen er nog veel meer redenen zijn.

Wil je sparren/overleggen wat de mogelijkheden zijn voor wat betreft jouw vraag. Bel gerust 0252-221214 of stuur een bericht.

Callcenter inhuren tarieven
Callcenter inhuren

Het callcenter van Sense for Sales

Ondertussen (sinds 2008) hebben we ruime ervaring in outbound sales, acquisitie en telemarketing voor bedrijven in de B2B sector. 

In deze afgelopen periode hebben we bijna alle sectoren en contactpersonen voorbij zien komen. En door deze trackrecord weten we waar we over praten. We weten exact op welke manieren we jouw toekomstige klanten een stap kunnen laten zetten.

Niet op een manier die gepushed is, maar op een manier die aansluit bij jouw klant en waardoor hij/zij zich begrepen en gehoord voelt.

Bel gerust, dan krijg je een van onze salesprofessionals aan de telefoon of stuur een berichtje dan nemen wij contact op.

Heb je al een klantenbestand die we kunnen gebruiken?

Als outbound callcenter gebruiken wij onderstaande database

Dit is een database met alle bedrijven van Nederland. Je kunt onder andere selecteren op grootte, sector en regio.

Dat is nog niet het enige. Deze database omvat ook bijna alle relevante contactpersonen, persoonlijke mailadressen en directe telefoonnummers.

Benieuwd? En wil je eens kijken wat het is? Je kunt hier ook gratis 25 leads uploaden, dan kun je zelf de waarde bepalen.

Kijk maar eens rond in deze unieke database

Vragen of even sparren/overleggen?

Bel 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier.

  Wil je meer interessante weetjes over telemarketing, acquisitie en sales. Hieronder meer.

  Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

  2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

  Lees meer

  “Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

  Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

  Lees meer
  Share This