Klanten werven

Meer klanten werven en extra omzet binnenhalen!

N

Ruime ervaring in klanten werven B2B

Of het nu gaat om groothandels, producenten, toeleveranciers. We hebben ervaring in elke B2B branche.
N

Rijke database aan klanten en contactpersonen

Ondertussen weten we hoe de hazen lopen en weten we wie we nodig hebben om het verkoopproces sneller te laten verlopen.
N

Realtime inzicht in resultaten

Je krijgt online inzicht in de resultaten, zowel via een app als via een webapplicatie. Op eenvoudige wijze te integreren met jouw huidige werkwijze.

Klanten werven

Groei realiseer je onder andere bij bestaande klanten. Immers blije klanten blijven nog even plakken. Je introduceert nieuwe processen en nieuwe diensten. Groei realiseer je ook door actief klanten te werven.

De vraag is hoe je deze activiteiten zo kunt uitvoeren dat je maximaal rendement haalt. Immers als je teveel tijd besteedt aan bestaande klanten, kom je niet aan potentiële klanten werven toe. En andersom is ook geen optie. Het komt dus neer op effectief klanten werven en daardoor een nog hoger rendement te maken op je verkoopinspanningen.

Klanten werven hoe doe je dat?Klanten werven

Het is een bewuste keuze als je ervoor kiest om klanten werven binnen je eigen organisatie te gaan doen. Structureel klanten werven betekent dat je een aantal dagdelen per week plant om continue nieuwe klanten te gaan benaderen. De continuiteit zorgt ervoor dat je concrete bezoekafspraken maakt en dat je daarnaast bouwt aan een opbouw van de sales pijplijn.

De volhouder wint. Met een goed verhaal, voorbereiding en discipline kom je heel ver. Omgaan met bezwaren en de juiste aansluiting en klik te maken is belangrijk om dat echte verschil te maken. In onze cursussen leren we je op basis van jouw persoonlijkheid een hoger rendement te maken op jouw telefonische acquisitie en persoonlijke verkoop. Of kijk anders eens op Sprout voor een aantal leuke tips.

Klanten werven uitbestedenWaarom zou je klanten werven uitbesteden?

Het uitbesteden van klanten werven doe je niet zomaar. Dat is een zorgvuldige keuze. Wij realiseren ons dat heel goed. We gaan daarom ook gedegen te werk. Het gaat om de juiste voorbereiding, keuze van doelgroep en de juiste communicatie op te stellen. Je krijgt immers maar een kans bij jouw nieuwe klant.

We hebben ruime ervaring in het opzetten en uitvoeren van business to business acquisitie. We hebben beschikking over een ruime klantendatabase met contactpersonen. Daarnaast weten we heel goed op welke manier en hoe de communicatie met nieuwe klanten gevoerd moet worden. Dit maakt ons de partner voor actieve marktbewerking. Wil je meer weten over onze aanpak en resultaten? Neem contact op.

Roept een en ander vragen op of wil je eens sparren?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

Hieronder een kleine selectie van interessante artikelen

Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

Lees meer

“Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

Lees meer
Share This