Klantenwerving

Zelf doen of klantenwerving uitbesteden?

N

Deskundige ervaring in klantenwerving in B2B

 
N

Gericht op generatie van kwalitatieve leads en afspraken

 
N

Rijke database aan potentiele klanten (diverse branches en contactpersonen)

 

Hoe werkt klantenwerving?

Overweeg goed bij het opstarten van deze (telefonische) klantenwerving welke doelgroep en met welke boodschap je binnen komt. Deze twee facetten bepalen het succes en de effectiviteit van deze aanpak. Het is niet zomaar even bellen en een ‘afspraak’ regelen. Klantenwerving is ‘anno nu’ een echte professie geworden. Het is een structurele discipline geworden binnen bedrijven die willen groeien en ontwikkelen. Begin met een gedegen klantenwerving plan.

Klantenwerving zelf doen?Klantenwerving

Zo maar even een paar uur nieuwe klanten bellen levert niets op. Wil je het goed doen en een hoog rendement realiseren dan bouw je aan een routine. Je bouwt aan een salespipeline die je blijft opvolgen met diverse communicatie instrumenten. Dat kan door telefonisch contact te blijven houden, kennis te delen door met regelmaat nieuwsbrieven of e-mail campagnes te doen. Blijf contact houden. Je hebt immers de keuze gemaakt dat je graag zaken wilt doen met deze klantengroep.

Wil je zelf effectiever en succesvoller zijn in klantenwerving? Dan kun je voor extra ondersteuning een kijkje nemen op onze pagina sales training. Of kijk hieronder naar een aantal tips voor klantenwerving.

klantenwerving uitbestedenKlantenwerving uitbesteden

Uitbesteden van het eerste contact met nieuwe klanten is een bewuste keuze. Dat realiseren we ons terdege. We gaan niet over een nacht ijs.

Wil je meer weten op welke manieren je succesvol deze klantenwerving (telefonisch en/of in combinatie met persoonlijke verkoop) kunt opstarten of wil je eens sparren met ons op welke manieren wij jou daarbij kunnen ondersteunen?

Neem eens contact op en we gaan het samen bespreken.

Speciaal voor jou. Klantenwerving tips

Infomail

Zet een mail klaar met korte informatie over jouw bedrijf. Eventueel met een brochure in de bijlage.

Registreer je gesprekken

Het is handig om alle belangrijke informatie ergens op te slaan. En zorg dat je ergens een terugbel afspraak kunt noteren.

Maak een salespitch

Niet iedereen is het daarmee eens, maar ik vind de salespitch een must voor een succesvol acquisitiegesprek.

Terugluisteren

Neem eens een gesprek van jezelf op en luister het terug. Ja, heel ongemakkelijk, maar je leert er veel van!

Wees jezelf

Je eigen authentieke zelf. Daarmee kun jij het verschil maken.

Laat tegenwerpingen je niet afschrikken

Een verkoper die verwacht te verkopen zonder tegenwerpingen is als iemand die verwacht te leven zonder moeilijkheden.

Als je vragen hebt over klantenwerving?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

  Leesvoer over klantenwerving en aanverwante onderwerpen

  Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

  2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

  Lees meer

  “Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

  Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

  Lees meer
  Share This