Koude acquisitie b2b

Hoe haal je meer resultaat uit koude acquisitie b2b? Uitbesteden of zelf doen?

Koude acquisitie b2b. Zelf doen?

Zorg dat je de wereld van jouw klant begrijpt en de vertaling kan maken naar jouw oplossing. In onze training koude acquisitie leren we je het verschil te maken.

Lees hieronder meer.

Koude acquisitie b2b. Uitbesteden?

Zorg dat je een partner zoekt die jouw business snapt. Een sparringpartner die meer is dan alleen uitvoerend. Het gaat immers om jouw toekomstige klant.

Lees meer over koude acquisitie uitbesteden.

Koude acquisitie b2b. Resultaat?

Gekwalificeerde bezoekafspraken met toekomstige klanten; meer leads, opbouw van de sales funnel, relevante marktdata en omzet.

Zelf meer resultaat halen uit koude acquisitie b2b

Je bent er zelf misschien ook achter gekomen dat jouw klanten en prospects goed geïnformeerd zijn over jouw oplossingen en andere alternatieven. Even googlen en je weet precies waar het om draait. Klanten oriënteren zich steeds meer en meer op het internet voordat ze het gesprek aan gaan met een leverancier. Alle plussen en minnen zijn tegen elkaar af gezet.

En als jij binnenkomt en je begint over al jouw mooie product kenmerken en verkooppunten dan kun je voorstellen dat jouw klant in slaap valt. Hij is volledig geïnformeerd.

Het komt dus aan op andere aspecten die het daadwerkelijke verschil maken. Je zult eerst zijn omgeving, taken en doelstellingen moeten snappen en daar achter komen, zodat je op basis daarvan een goed en gedegen advies kan geven richting jouw oplossing. Dit vraagt een totaal andere aanpak.

In de training koude acquisitie leren we jou om dit echte verschil te maken. Niet op basis van product- of dienstkenmerken maar juist jij als persoon. Hoe doe je dat? En hoe maak je net dat verschil bij klanten?

Wil je meer info over onze trainingen dan kun je een bericht sturen of even bellen naar 0252-221214.

Koude acquisitie b2b
Koude acquisitie business to business

Koude acquisitie b2b buiten de deur leggen?

Dat klinkt als een makkelijke beslissing: koude acquisitie uitbesteden? Realiseer daarbij goed dat koude acquisitie een van de moeilijkere stappen is in het sales proces. Bij de keuze om een extern sales bureau in te schakelen is het van belang om te zien of er daadwerkelijk aansluiting is met jouw business. Snappen zij jouw propositie en kunnen zij dat vertalen naar een juiste communicatie boodschap. En hebben zij wel de ervaring om met jouw doelgroep en contactpersonen de contacten te leggen. Klanten veranderen en daarmee verandert de communicatie en het met elkaar omgaan.

Bij Sense for Sales begrijpen we heel goed wat klanten van ons verwachten. Sterker nog we realiseren ons heel goed dat de samenwerking close en proactief moet zijn om het maximale te realiseren. Als ervaren specialist op het gebied van koude acquisitie b2b hebben wij de beschikking over een rijke database met de juiste contactpersonen. Door een aanpak die bij jou past zijn meer dan een extern bureau.

Als je meer wil weten over onze koude acquisitie methode, aanpak en ideeën? Neem contact op.

Speciaal voor jou! Gratis 5 stappenplan Koude Acquisitie!

  Naam

  E-mailadres

  Vragen over koude acquisitie b2b uitbesteden of zelf doen?

  Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

   Leuke blogs over koude acquisitie b2b

   Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

   2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

   Lees meer

   “Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

   Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

   Lees meer

   Interessant artikel over koude acquisitie in jouw marketingmix! Lees hier verder!

   Share This