Koude acquisitie uitbesteden

De mogelijkheden van koude acquisitie uitbesteden op een rijtje.

N

Jarenlange ervaring en expertise in B2B

N

Toegang tot een grote database van bedrijven en contactpersonen, waarmee jij graag in contact wil komen.

N

24/7 inzicht in de resultaten en opbouw van de sales pijplijn en aansluiting op jouw bedrijfsproces.

 

Koude acquisitie uitbesteden

Heb je de sales kracht niet in huis om dat zelf te doen en is het voor jou belangrijk om groei en new business te realiseren? Dan zou je kunnen overwegen om koud acquisitie uitbesteden. De mogelijkheden zijn daarin onbeperkt. Je kunt dat doen voor een bepaald gedeelte binnen het sales proces of voor het volledige koude acquisitie traject.

Er zijn bedrijven die kiezen voor bijvoorbeeld alleen het maken van afspraken bij klanten die ze daarna zelf opvolgen. Er zijn er ook die dat volledige proces volledig uitbesteden. Sense for Sales realiseert de afspraken en de opvolging ervan. Van het realiseren van de lead tot het binnenhalen van de deal.

Mogelijke redenen van uitbesteden

koude acquisitie uitbestedenEr zijn een aantal redenen voor de keuze van koude acquisitie uitbesteden.
Het kan zijn dat je te weinig tijd of capaciteit hebt om structureel koude acquisitie te doen.

Misschien overweeg je om een sales afdeling op te zetten of uit te breiden en ben je nog niet zeker.
Je zou dan kunnen overwegen om het eerst uit te besteden en daarna het volledige goedlopende proces weer terug te nemen.

Wil je meer weten over koude acquisitie uitbesteden?
Of heb je een specifieke vraag om te bespreken waar mogelijkheden liggen?

Neem dan contact op of bel 0252-221214.

Koude acquisitie uitbesteden aan Sense for Sales?

Wij begrijpen heel goed dat het benaderen van nieuwe klanten en prospects een belangrijk onderdeel is binnen jouw bedrijf. Koude acquisitie geef je niet zomaar uit handen.

Dat realiseren we ons heel goed. We gaan daarom ookkoude acquisitie uitbesteden b2b grondig te werk. De basis ligt in de voorbereidingen, waarin we de unieke boodschap bepalen en de doelgroep/contactpersonen.
We stemmen af op welke manier we de beste aansluiting maken met jouw toekomstige klant.

Door onze jarenlange ervaring en expertise in commerciële trajecten binnen business to business (B2B) zijn wij in staat om succesvolle trajecten op te starten en te realiseren.

Wil je meer weten over onze aanpak en onze ideeën?

Neem contact op.

Koude acquisitie training?

Overweeg je koude acquisitie zelf op te pakken en het zelf eigen te maken? Op onze pagina koude acquisitie training tref je een overzicht van al onze trainingen. Van de training telefonische acquisitie en training persoonlijke verkoop tot aan de beurstraining.

Vragen over koude acquisitie uitbesteden?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

Nieuwsberichten over koude acquisitie uitbesteden

Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

Lees meer

“Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

Lees meer

Artikelen over koude acquisitie uitbesteden

Wat is wijsheid? Koude acquisitie wel of niet uitbesteden? In deze publicatie worden de plussen en minnen tegen het licht gehouden. verkopersonline.nl: koude acquisitie, wel of niet uitbesteden?

Wat mag wel en wat mag niet volgens de AVG als het gaat om koude acquisitie en het versturen van nieuwsbrieven. sprout.nl: koude acquisitie en nieuwsbrieven versturen doe je zo volgens de avg 

Share This