Leadgeneratie

Structurele leadgeneratie levert je een continue stroom van leads en bezoekafspraken op

Ervaren expert in (telefonische) leadgeneratie

Ruime ervaring in elke branche en op elk niveau. Ook in jouw branche.

Complete database van alle bedrijven in NL met alle contactpersonen

Inclusief mailadressen. Daardoor kunnen we gericht benaderen. Zowel telefonisch als per mail. Dus spot on!

Lekker hoor zo’n database.

Identificeren van website bezoekers en het telefonisch opvolgen naar afspraken (optioneel)

Direct telefonisch contact opnemen met bezoekers van jouw website. Beter kun je het niet krijgen!

Waarom leadgeneratie uitbesteden?

Leadgeneratie in gang zetten wil zeggen dat je op structurele basis toekomstige klanten gaat benaderen. Dat betekent dat je elke week een aantal dagdelen inplant om nieuwe klanten te benaderen.

Week in week uit. De continuïteit van deze aanpak levert je nieuwe saleskansen. Kortom dit vraagt om volhouden en continue focus.

Dus niet altijd even makkelijk als je meer taken binnen jouw organisatie te vervullen hebt.

Daarom kiezen veel bedrijven voor uitbesteden aan salesprofessionals. Salesprofessionals die hun vak verstaan en zich heel goed realiseren dat ze communiceren met jullie toekomstige klanten.

Leadgeneratie
Leadgeneratie b2b

Hoe realiseer je meer effect met leadgeneratie?

Sense for Sales realiseert zich heel goed dat het uitbesteden een bewuste keuze is. We gaan daarin constructief te werk. In de eerste fase van de samenwerking richten we ons op de doelgroep en de boodschap (de salespitch en de communicatie).

We koppelen dit aan de keuze van de juiste leadgeneratie instrumenten. Dit kan in het begin een keuze uit meerdere instrumenten zijn, zoals telefonische leadgeneratie, e-mail campagne, social selling,  marketingcampagne, telefonisch benaderen van website bezoekers en online leads genereren.

Aan de hand van debriefing rapporteren we terug. Dit is het startsein. Gedurende een aantal dagdelen voeren we effectief de leadgeneratie uit. 

Wil je meer informatie/sparren wat het voor jouw organisatie kan opleveren. Of meer informatie over de kosten en opbrengsten van leadgeneratie? Bel 0252-221214 of neem contact op.

Whitepaper met handige tips voor meer resultaat uit leadgeneratie

Wil jij ook onze gratis whitepaper ‘In 5 concrete stappen van prospect naar klant’ ontvangen?

FAQ:

Werkt telefonische leadgeneratie voor mijn business?

Telefonische leadgeneratie kan zeker werken als onderdeel van een bredere marketing- en salesstrategie.

Door potentiële klanten persoonlijk te benaderen, kun je direct met hen in gesprek gaan en hun behoeften/wensen beter begrijpen. En dit kan leiden tot betere en meer leads en uiteindelijk meer omzet.

Er zijn wel een aantal factoren die van invloed zijn op het succes van telefonische leadgeneratie, zoals de kwaliteit van de verkoopgesprekken en de juiste doelgroep.

Daarnaast kan timing, concurrentie en de aard van het product of de dienst invloed hebben op de effectiviteit van telefonische leadgeneratie.

Het is dus belangrijk om de juiste strategie te hanteren en de effectiviteit ervan regelmatig te monitoren en bij te sturen indien nodig.

Wat levert telefonische leadgeneratie op?

De opbrengst van telefonische leadgeneratie is afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de leads, de effectiviteit van de verkoopaanpak en -strategie. Maar ook de ervaring van de medewerkers/verkopers, de relevantie van het aanbod en concurrentie.

In de basis is telefonische leadgeneratie een effectieve manier om nieuwe klanten te vinden en omzet te realiseren.

Ervaringscijfers leren dat ca 70% van de bedrijven nieuwe klanten hebben geworven via telefonische leadgeneratie, terwijl andere bedrijven minder succesvol hierin zijn geweest.

Het is daarom belangrijk om te werken met een goede database en getrainde/ervaren en gemotiveerde medewerkers.

Is telefonische leadgeneratie te leren?

Als je zelf wil, dan is telefonische leadgeneratie zeker te leren! Het is een vaardigheid die je kunt ontwikkelen en verder kunt verbeteren door te trainen en meters te maken.

Voor een succesvolle uitvoering zijn de volgende vaardigheden van belang: de juiste en effectieve communicatie, goed luisteren, empathie, oprechte interesse, advieskracht en doorzettingsvermogen.

Dit heb je of dit kun je leren door training en ervaring.

Het is belangrijk om te investeren in je professionele ontwikkeling om je kansen op succes te vergroten en je vaardigheden te verbeteren.

Kun je telefonische leadgeneratie uitbesteden?

Voor sommige bedrijven kan het effectief zijn om telefonische leadgeneratie uit te besteden. Het hangt wel af van verschillende factoren, zoals het product of de dienst die wordt aangeboden, de doelgroep, het budget en de ervaring en expertise van het bedrijf waaraan je het uitbesteedt.

De voordelen van het uitbesteden zijn bijvoorbeeld de volgende:

 • Minder druk/belasting voor de eigen organisatie
 • De beschikbaarheid van externe expertise en technologieën

Natuurlijk kleven er ook nadelen aan. Let goed op een goede aansluiting met jouw bedrijfsfilosofie. En zorg voor een partner die jouw product, branche en klantgroepen begrijpt.

Belangrijk dus om de voordelen en nadelen zorgvuldig af te wegen.

Werkt leadgeneratie ook voor jouw business?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

  En als je meer wil weten, dan kun je altijd deze artikelen lezen

  Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

  2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

  Lees meer

  “Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

  Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

  Lees meer
  Share This