Leadgeneratie

Structurele leadgeneratie levert je een continue stroom van leads en bezoekafspraken

Ervaren expert in (telefonische) leadgeneratie B2B

Ruime B2B ervaring in elke branche en op elk niveau. Ook in jouw branche.

Complete database van alle bedrijven in NL met alle contactpersonen

Inclusief mailadressen. Daardoor kunnen we contactpersonen optimaal benaderen, zowel telefonisch als per mail. Dus spot on …. Lekker hoor zo’n database.

U

Identificeren van website bezoekers en het telefonisch opvolgen naar afspraken

Direct telefonisch contact opnemen met bezoekers op jouw website. Beter kun je het niet krijgen!

Waarom zou je leadgeneratie uitbesteden?

Leadgeneratie in gang zetten wil zeggen dat je op structurele basis Koude acquisitie leadgeneratie toekomstige klanten gaat benaderen. Dat betekent dat je elke week een aantal dagdelen inplant om nieuwe klanten te benaderen.

Week in week uit. De continuïteit van deze aanpak levert je nieuwe saleskansen. Kortom dit vraagt om volhouden en continue focus.

Dus niet altijd even makkelijk als je meer taken binnen jouw organisatie te vervullen hebt.

Daarom kiezen veel bedrijven voor uitbesteden aan salesprofessionals. Salesprofessionals die hun vak verstaan en zich heel goed realiseren dat ze communiceren met jullie toekomstige klanten.

Hoe pakken wij leadgeneratie aan?

Sense for Sales realiseert zich heel goLeadgeneratie b2bed dat het uitbesteden een bewuste keuze is. We gaan daarin constructief te werk. In de eerste fase van de samenwerking gaan we ons richten op de doelgroep en de boodschap (de salespitch en de communicatie).

We koppelen dit aan de keuze van de juiste leadgeneratie instrumenten. Dit kan in het begin een keuze uit meerdere instrumenten zijn, zoals telefonische leadgeneratie, social selling, marketingcampagne, telefonisch benaderen van website bezoekers en online leads genereren.

Aan de hand van een de-briefing rapporteren we terug. Dit is het startsein. Gedurende een aantal dagdelen gaan we effectief de leadgeneratie uitvoeren. 

Wil je meer informatie en/of sparren om te bekijken wat het voor jouw organisatie kan opleveren. En of de kosten leadgeneratie opwegen tegen de opbrengsten? Bel 0252-221214 of neem contact op.

Whitepaper en Tips voor leadgeneratie – wat levert het op?

Wil jij ook graag onze whitepaper ‘In 5 concrete stappen van prospect naar klant’ ontvangen?

Schieten er toch nog een paar vragen boven?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

  En als je meer wil weten, dan kun je altijd deze artikelen lezen

  Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

  2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

  Lees meer

  “Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

  Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

  Lees meer

  Relevante artikelen over leadgeneratie

  Op welke manieren kun je het beste jouw leads kwalificeren?

  Wat zijn mogelijke redenen om leadgeneratie uit te besteden? Wel of niet uitbesteden?

  Wikipedia en leadgeneratie.

  Share This