Leadgeneratie

Door structurele leadgeneratie creëer je een continue stroom van leads en gekwalificeerde bezoekafspraken.

Om in contact te komen met klanten binnen het B2B segment blijkt leadgeneratie nog steeds het beste instrument te zijn. Naast dat het concrete klantinformatie oplevert werkt het gericht en effectief.

Door middel van effectieve leadgeneratie bouw je structureel aan jouw salespipeline met toekomstige klanten. Zowel op korte termijn als ook op middellange termijn. Je bouwt aan een netwerk van interessante toekomstige klanten die jouw klant gaan worden.

Neem direct contact op

of bel 0252-221214

N

Ervaren expert in leadgeneratie B2B

N

Structureel genereren van leads en het omzetten naar afspraken

N

Leadgeneratie levert je ook relevante markt-, doelgroep-, en klantinformatie op

Waarom leadgeneratie?

Overweeg je effectieve leadgeneratie in gang te zetten voor jouw organisatie? Realiseer je daarbij goed dat dit onderdeel als startpunt voor jouw salesproces een belangrijke rol speelt.

Bij het leadgeneratie proces leg je door een juiste keuze van doelgroep en aansluitende boodschap de eerst contacten met jouw toekomstige klant. Je legt de basis op welke manier je het eerste contact legt. Hoe de tone of voice is. En wil je graag alles weten van jouw klanten. Het is meer dan alleen afspraken maken. Je legt de basis voor een continue en actieve marktbewerking. Op Wikipedia kun je meer lezen over de diverse begrippen rondom leadgeneratie.

Waarom zou je leadgeneratie uitbesteden?

Leadgeneratie in gang zetten wil zeggen dat je op structurele basis jouwKoude acquisitie leadgeneratie toekomstige klanten gaat benaderen. Je gaat elke week een aantal dagdelen inplannen om nieuwe klanten te bellen. Week in week uit. De continuïteit van deze aanpak levert jou nieuwe saleskansen. Dit vraagt om volhouden en dit vraagt om continue focus.

Niet altijd even makkelijk als je meer taken binnen jouw organisatie te vervullen hebt.

Daarom kiezen veel bedrijven voor het uitbesteden aan salesprofessionals. Salesprofessionals die hun vak verstaan en zich heel goed realiseren dat ze praten met jullie toekomstige klant.

Wil je het zelf doen dan kun je voor extra ondersteuning een kijkje nemen op sales training. Hier tref je een aantal praktische trainingen aan als het gaat om leads genereren en acquisitie.

Hoe pakken wij leadgeneratie aan?

Sense for Sales realiseert zich heel goLeadgeneratie b2bed dat het uitbesteden een doordachte keuze is. We gaan daarin constructief te werk. In de eerste fase van de samenwerking gaan we ons richten op de boodschap (de salespitch en de communicatie).

We koppelen dit aan de doelgroepkeuze. Welke doelgroepen en waarom deze doelgroepen. Aan de hand van een de-briefing rapporteren we terug. Dit is het startsein. Gedurende een aantal dagdelen gaan we effectief de leadgeneratie uitvoeren. Wekelijkse rapportages zorgen voor een heldere uiteenzetting van de resultaten, communicatie en salespipeline. Deze rapportage is ook 24/7 online te benaderen.

Wil je meer informatie en/of sparren om te bekijken wat het voor jouw organisatie kan opleveren. Of de kosten leadgeneratie opwegen tegen de opbrengsten? Bel 0252-221214 of neem contact op.

Tips voor leadgeneratie – wat levert het op?

Mark van Gerven gaat in deze video dieper in op de verschillende middelen die er zijn om leads te generen, welke verschillende klantfases er zijn en wat de beste manier is om deze leads succesvol op te volgen!

En als je meer wil weten, dan kun je altijd deze artikelen lezen

Dit is DE reden waarom klanten NIET bij je kopen

Voor iedere ondernemer/verkoper geldt natuurlijk dat we enthousiast zijn over ons product en over onze dienst. En dat we overtuigd zijn van onze kwaliteiten. Sterker nog, we zijn zo overtuigd van onze unieke kwaliteiten dat we er graag over praten. Heel veel over...

Lees meer

Schieten er toch nog een paar vragen boven?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

15 + 7 =

Share This