Leadgeneratie

Door structurele leadgeneratie creëer je een continue stroom van leads en gekwalificeerde bezoekafspraken. 

Om in contact te komen met klanten binnen het B2B segment blijkt leadgeneratie nog steeds het beste instrument te zijn. Naast dat het concrete klantinformatie oplevert werkt het gericht en effectief. Door middel van effectieve leadgeneratie bouw je structureel aan jouw salespipeline met toekomstige klanten. Dus op korte termijn als ook op middellange termijn bouw je aan een netwerk van interessante toekomstige relaties die jouw klant gaan worden.

Neem direct contact op

of bel 0252-221214

N

Ervaren expert in (telefonische) leadgeneratie B2B

Ruime B2B ervaring in elke branche en op elk niveau. 

N

Online leads genereren door oa. Social Selling en Marketing Campagnes

Naast telefonische leadgeneratie ondersteunen we de campagne met andere sales tools om de conversie naar een nog hoger niveau te tillen.

N

Identificeren van website bezoekers en het telefonisch opvolgen naar afspraken

Direct telefonisch contact opnemen met bezoekers op jouw website. 

Waarom leadgeneratie?

Overweeg je effectieve leadgeneratie in gang te zetten voor jouw organisatie? Realiseer je daarbij goed dat dit onderdeel als startpunt voor jouw salesproces een belangrijke rol speelt.

Bij het leadgeneratie proces leg je door een juiste keuze van doelgroep en aansluitende boodschap de eerst contacten met jouw toekomstige klant. Daarmee leg je de basis op welke manier je het eerste contact legt, maar ook welke methode en instrumenten je gaat inzetten. Hoe de tone of voice is en wat je graag wil weten van jouw klanten. Dus het is meer dan alleen afspraken maken. Je legt de basis voor een continue en actieve marktbewerking. Op Wikipedia kun je meer lezen over de diverse begrippen rondom leadgeneratie.

Waarom zou je leadgeneratie uitbesteden?

Leadgeneratie in gang zetten wil zeggen dat je op structurele basis jouwKoude acquisitie leadgeneratie toekomstige klanten gaat benaderen. Dat betekent dat je elke week een aantal dagdelen inplant om nieuwe klanten te contacten.

Week in week uit. De continuïteit van deze aanpak levert jou nieuwe saleskansen. Kortom dit vraagt om volhouden en continue focus.

Dus niet altijd even makkelijk als je meer taken binnen jouw organisatie te vervullen hebt.

Daarom kiezen veel bedrijven voor het uitbesteden aan salesprofessionals. Salesprofessionals die hun vak verstaan en zich heel goed realiseren dat ze communiceren met jullie toekomstige klant.

Hoe pakken wij leadgeneratie aan?

Sense for Sales realiseert zich heel goLeadgeneratie b2bed dat het uitbesteden een doordachte keuze is. We gaan daarin constructief te werk. In de eerste fase van de samenwerking gaan we ons richten op de doelgroep en de boodschap (de salespitch en de communicatie).

We koppelen dit aan de keuze van de juiste leadgeneratie instrumenten. Dit kan in het begin een keuze uit meerdere instrumenten zijn, zoals telefonische leadgeneratie, social selling, marketingcampagne, telefonisch benaderen van website bezoekers en online leads genereren.

Aan de hand van een de-briefing rapporteren we terug. Dit is het startsein. Gedurende een aantal dagdelen gaan we effectief de leadgeneratie uitvoeren. Wekelijkse rapportages zorgen voor een heldere uiteenzetting van de resultaten, communicatie en salespipeline. Deze rapportage is ook 24/7 online te benaderen.

Wil je meer informatie en/of sparren om te bekijken wat het voor jouw organisatie kan opleveren. Of de kosten leadgeneratie opwegen tegen de opbrengsten? Bel 0252-221214 of neem contact op.

Tips voor leadgeneratie – wat levert het op?

Mark van Gerven gaat in deze video dieper in op de verschillende middelen die er zijn om leads te generen, welke verschillende klantfases er zijn en wat de beste manier is om deze leads succesvol op te volgen!

Heb je niet genoeg van informatie over leadgeneratie kun je ook nog deze artikelen lezen. 

Ervaar je weleens dat een afspraak toch niet zo interessant is als je op voorhand dacht? Met andere woorden: “Hoe kun je ervoor zorgen dat je de kwaliteit van jouw afspraken naar een nog hoger niveau tilt? lees verder

Ze zeggen dat je in de eerste seconden van een telefoongesprek de afspraak maakt. Hoe maak jij deze klik? Een paar tips.

En als je meer wil weten, dan kun je altijd deze artikelen lezen

Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een...

Lees meer

“Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

Lees meer

Schieten er toch nog een paar vragen boven?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

11 + 4 =

Relevante artikelen over leadgeneratie

Op welke manieren kun je het beste jouw leads kwalificeren?

Wat zijn mogelijke redenen om leadgeneratie uit te besteden? Wel of niet uitbesteden?

Share This