Meer klanten

Op zoek naar meer klanten en extra omzet?

Bestaande klanten zorgen voor een continue stroom aan inkomsten. Echter de markt en jouw doelgroepen veranderen. Ze gaan andere eisen stellen, hebben andere behoeften. Aankooppatronen veranderen. En daarnaast zit de concurrentie niet stil. De focus op het vasthouden van bestaande klanten en het binnenhalen van meer klanten is onontbeerlijk. Hoe zorg je ervoor dat je maximaal resultaat haalt?

 

Neem direct contact op

of bel 0252 221214

N

Ervaren sales specialisten in b2b

N

Interessante klantendatabase met contactpersonen

N

Transparante werkwijze en 24/7 inzicht in resultaten

Meer klanten binnenhalen

Steeds meer organisaties verleggen hun aandacht naast het behouden en verbeteren van bestaande klantcontacten naar het binnen halen van meer klanten. En het liefst die klanten die meerwaarde leveren aan de organisatie.

Dit vereist een andere expertise. Het komt neer op goede keuzes te maken in doelgroepen en daaropvolgend de juiste communicatieve aansluiting te maken. Het is niet zomaar even een belletje doen. Het komt er op neer dat je het unieke verschil maakt in zowel jouw dienst, de behoeften van de klant en de communicatie. Hierin ligt de sleutel naar het succes. Je moet het onderscheid maken. Doe jij dat niet, dan maakt jouw concurrent die wel.

 

Hoe zelf meer klanten werven?Meer klanten

Als je kiest om zelf meer klanten te werven, dan moet je je goed realiseren dat je zorgt voor een bepaalde continuïteit en routine. Zomaar even wat bellen levert je te weinig op. Je zult de nodige opvolging moeten doen. Dit is wel een belangrijk succesfactor.

Daarnaast is het van belang om in de eerste communicatie met jouw klant te laten zien en horen dat je weet waar hij/zij dag in dag uit mee bezig is. Je komt hier in de Wereld van de Klant. Als je dit kunt vertalen naar jouw oplossing dan heb je een belangrijke stap gezet.

In onze sales trainingen laten we je zien op welke manieren je dit onderscheid kunt maken en hoe je de vertaling kunt maken vanuit de behoeften naar jouw oplossing. We leren je dit op een natuurlijke manier toe te passen. Een manier die bij jou past. Voor meer informatie kun je meer lezen op sales trainingen.

Meer klanten wervenMeer klanten werven uitbesteden?

Een andere optie is om dit uit te besteden. Meer en meer bedrijven kiezen ervoor om dit specialistische vak uit te besteden. Je zorgt voor een continue stroom van leads en afspraken met toekomstige klanten. Belangrijk is de keuze van de partij waarmee je samenwerkt.

Het uitbesteden van meer klanten werven is geen eenvoudige keuze.

Bij Sense for Sales weten we hoe klanten reageren en door onze jarenlange ervaring weten we daar goed op in te spelen. Onze rijk gevulde prospect database met contactpersonen geeft ons een voorsprong in de klantenbenadering die wij doen voor onze opdrachtgevers. Wil je meer weten over onze succesvolle aanpak? Neem contact op.

Diverse berichten en nieuwsitems over klanten werven

Dit is DE reden waarom klanten NIET bij je kopen

Voor iedere ondernemer/verkoper geldt natuurlijk dat we enthousiast zijn over ons product en over onze dienst. En dat we overtuigd zijn van onze kwaliteiten. Sterker nog, we zijn zo overtuigd van onze unieke kwaliteiten dat we er graag over praten. Heel veel over...

Lees meer

Wil je zelf meer klanten of ben je aan het oriënteren voor jouw eigen organisatie?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

13 + 14 =

Share This