Meer klanten

Hoe haal ik meer klanten binnen en dus extra omzet?

N

Ervaren sales specialisten in B2B

We hebben veel ervaring in bijna alle sectoren en met contactpersonen op alle niveaus.
N

Interessante klantendatabase met contactpersonen

Zakelijke dienstverlening, industrie, bouw- en vastgoed, zorginstellingen, overheden, groothandel. Bedenk het en we hebben er wel ervaring in.
N

Transparante werkwijze en 24/7 inzicht in resultaten

Onze handige app en webapplicatie geeft duidelijk inzicht in het proces en de resultaten. Op eenvoudige wijze aan te sluiten om bestaande software en processen.

Meer klanten binnenhalen

Steeds meer organisaties verleggen hun aandacht naast het behouden en verbeteren van bestaande klantcontacten naar meer klanten genereren. En het liefst die klanten die meerwaarde leveren aan de organisatie.

Dit vereist een andere expertise. Het komt neer op goede keuzes te maken in doelgroepen en daaropvolgend de juiste communicatieve aansluiting te maken. Het is niet zomaar even een belletje doen. Het komt er op neer dat je het unieke verschil maakt in zowel jouw dienst, de behoeften van de klant en de communicatie. Hierin ligt de sleutel naar het succes. Je moet het onderscheid maken. Doe jij dat niet, dan maakt jouw concurrent die wel.

 

Hoe trek ik meer klanten aan?Meer klanten

Als je kiest om zelf meer klanten te werven, dan moet je je goed realiseren dat je zorgt voor een bepaalde continuïteit en routine. Zomaar even wat bellen levert je te weinig op. Je zult de nodige opvolging moeten doen. Dit is wel een belangrijk succesfactor.

Daarnaast is het van belang om in de eerste communicatie met jouw klant te laten zien en horen dat je weet waar hij/zij dag in dag uit mee bezig is. Je komt hier in de Wereld van de Klant. Als je dit kunt vertalen naar jouw oplossing dan heb je een belangrijke stap gezet.

In onze sales trainingen laten we je zien op welke manieren je dit onderscheid kunt maken en hoe je de vertaling kunt maken vanuit de behoeften naar jouw oplossing. We leren je dit op een natuurlijke manier toe te passen. Een manier die bij jou past. Voor meer informatie kun je meer lezen op sales trainingen.

Meer klanten wervenUitbesteden van het werven van meer klanten

Een andere optie is om dit uit te besteden. Meer en meer bedrijven kiezen ervoor om dit specialistische vak uit te besteden. Je zorgt voor een continue stroom van leads en afspraken met toekomstige klanten. Belangrijk is de keuze van de partij waarmee je samenwerkt.

Het uitbesteden van meer klanten werven is geen eenvoudige keuze.

Bij Sense for Sales weten we hoe klanten reageren en door onze jarenlange ervaring weten we daar goed op in te spelen. Onze rijk gevulde prospect database met contactpersonen geeft ons een voorsprong in de klantenbenadering die wij doen voor onze opdrachtgevers. Wil je meer weten over onze succesvolle aanpak? Neem contact op.

Wil je zelf meer klanten of ben je aan het oriënteren voor jouw eigen organisatie?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

  Diverse berichten en nieuwsitems over klanten werven

  Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

  2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

  Lees meer

  “Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

  Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

  Lees meer
  Share This