Nieuwe klanten werven

Op zoek naar de juiste aanpak voor nieuwe klanten werven? Zelf doen of uitbesteden?

Zelf doen?

Wil je meer resultaat halen uit het werven van nieuwe klanten? Of wil je het leren? Bekijk onze acquisitie trainingen!

Uitbesteden?

Heb je zelf geen tijd? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van sales uitbesteden!

Nieuwe klanten werven wordt een feestje ..

met een complete database met alle bedrijven in Nederland. Inclusief contactpersonen, telefoonnummers en persoonlijke mailadressen.

Hoe kun je nieuwe klanten werven?Nieuwe klanten werven

Het komt neer op het consequent benaderen van nieuwe klanten. Elke week plan je voor jezelf momenten waarop je nieuwe klanten gaat bellen. Je realiseert hiermee concrete bezoekafspraken en bouwt aan een gedegen salespipeline. Volhouden is belangrijk. Hoe meer meters je maakt hoe eerder je bij succes bent.

Natuurlijk wel op de juiste manier. Ga niet vertellen dat je zo goed bent en dat je product of dienst de beste is ter wereld. Dat wil de klant niet horen. De klant wil het gevoel krijgen dat je zijn materie en aanpak snapt, dat je weet wat er in zijn markt speelt en wat de laatste ontwikkelingen en trends zijn. Als jij op basis hiervan de aansluiting maakt, dan ben jij de gesprekspartner.

Wil jij die ideale gesprekspartner zijn en je verder bekwamen op het gebied van nieuwe klanten werven?

Kijk maar eens naar onze acquisitie trainingen. Of bel onze trainer op 0252-221214 of stuur een berichtje.

Je kunt nieuwe klanten werven ook uitbesteden

Als je bovenstaande wilt bereiken, maar door nieuwe klanten werven b2btijdgebrek of andere reden niet in staat bent om zelf in de telefoon te klimmen, dan kun je het uitbesteden van nieuwe klanten werven overwegen. Hierbij is het van belang dat je grip en inzicht houdt in de kwaliteit van het uitbesteden.

Sense for Sales realiseert zich heel goed dat de keuze van uitbesteden niet eenvoudig is. Je gaat namelijk iemand buiten jouw organisatie vragen om jouw nieuwe omzet en nieuwe klanten binnen te gaan halen. Daarom gaan we niet over één nacht ijs. We lopen hierin gezamenlijk op en bepalen vooraf de doelgroep, de boodschap/communicatie en de doelen. Dit vatten we samen als vertrekpunt voor de succesvolle samenwerking.

Meer weten over onze aanpak en onze ideeën? Neem contact op.

DATABASE – tip

Een goede database met de juiste contactpersonen, telefoonnummers en mailadressen helpt enorm bij nieuwe klanten werven! Dat geeft je direct een voorsprong!

Wil je meer info over deze UNIEKE en COMPLETE database? Hier kun je ook GRATIS 25 leads aanvragen! Kun je zelf de kwaliteit van de data testen.

SUPER TIP: UNIEKE ACQUISITIE AANPAK (gratis whitepaper)

  Naam

  E-mailadres

   

  Heb je na het lezen van deze pagina vragen over nieuwe klanten werven?

  Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

   Ben je meer een lezer? Interessante blogs die gaan over nieuwe klanten werven

   Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

   2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

   Lees meer

   “Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

   Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

   Lees meer

   Relevante artikelen uit de media:

   Leuk artikel uit Sprout. Elke ondernemer wil meer klanten. In dit artikel 6 manieren om dit te realiseren. Het gaat om: inleven, meedenken en vertroetelen.

   Share This