Sales uitbesteden

Dat doe je niet zomaar… Waar moet je opletten bij sales uitbesteden?

Expertise en ervaring in B2B

We weten waar we over praten. We kennen jullie toekomstige klanten. En weten op welke manieren de juiste aansluiting te maken.

We beschikken over een interessante klanten database

Met relevante contactpersonen, directe telefoonnummers en persoonlijke mailadressen in elke sector en op elk niveau. Ook in jouw branche. Kijk maar in onze database.

Nieuwe klanten nog nooit zo dichtbij

Door onze aanpak weten wij klanten aan ons te binden en verder te nemen in het salesproces.

Aandachtspunten bij sales uitbesteden

Inlevingsvermogen. Is er daadwerkelijke een merkbare en voelbare aansluiting met elkaar én ook met de (toekomstige) klantgroep. Welke relevantie is er? En wat is er nog meer dan alleen het goede contact.

In de hand houden van de sales kosten. Draagt het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van sales daadwerkelijk bij aan extra revenuen? En is er ook een daadwerkelijk een merkbaar verschil te maken in de out of pocket kosten van sales. Waar liggen de efficiency slagen?

Grip op proces. Vertrouwen is 1. Uiteindelijk is het een vereiste dat in de samenwerking het maximale wordt benut. Over en weer inzicht hebben in activiteiten/resultaten en informatie is onontbeerlijk.

Sales uitbesteden
waarom sales uitbesteden

Sales uitbesteden. Waar maken wij het verschil?

Het vaste team van Sense for Sales dat voor jouw organisatie aan de slag gaat, volgt een intensieve training. Via terugkerende workshops voeden we alle medewerkers met informatie over het bedrijf, de activiteiten, de propositie en de markt. Je eigen organisatie zorgt daarbij voor de overdracht van product inhoudelijke kennis. Identiteit en kwaliteit zijn zo optimaal gewaarborgd.

Eenmaal met ons in zee, merk je dat wij het vaste salesteam continu begeleiden, bijsturen en coachen. Behalve de contacten met de vaste aanspreekpunten bieden wij ook realtime en online inzicht in onze verrichtingen.

Wij werken aan een merkbaar en voelbaar verschil naar onze klanten en naar de klanten van onze klanten. Wil je meer informatie bel 0252 – 221214 of vul contact in. Of kijk anders op aanpak en werkwijze.

Interessant leesvoer !

‘Van lead naar deal in 5 stappen!’

Vul je gegevens in en we sturen je gratis de whitepaper.

  Naam

  E-mailadres

  Meer info UNIEKE database? En GRATIS 25 leads uitproberen?

  Dat kan! Vul hieronder je gegevens in.

   Ik wil graag:
   Informatie over de database tarievenGratis 25 bedrijven uitproberen

   Contactpersoon (verplicht)

   Bedrijf (verplicht)

   E-mail (verplicht)

   Telefoon (verplicht)

   Heb je na het lezen van deze informatie vragen over sales uitbesteden?

   Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

    Blogs, news en veel meer over onder andere sales uitbesteden

    Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

    2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

    Lees meer

    “Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

    Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

    Lees meer
    Share This