Sales uitbesteden

Dat doe je niet zomaar… Waar moet je opletten bij sales uitbesteden?

N

Expertise en ervaring in B2B

We weten waar we over praten. We kennen jullie toekomstige klanten. En weten op welke manieren de juiste aansluiting te maken.
N

We beschikken over een interessante klanten database

Met relevante contactpersonen in elke sector en op elk niveau. Ook in jouw branche.
N

Nieuwe klanten nog nooit zo dichtbij

Door onze aanpak weten wij klanten aan ons te binden en verder te nemen in het salesproces.

Waarom sales uitbesteden?

Het uitbesteden van sales is een bewuste keuze. Je gaat een externe partner vragen om namens jou in contact te komen met bestaande en nieuwe klanten. Of het nu gaat om meer business te genereren bij bestaande klanten of als het gaat om het eerste contact te leggen met nieuwe klanten. Het gaat in de keuze van sales uitbesteden om de daadwerkelijke aansluiting te hebben met elkaar. Is er relevantie met de branche? Wat is over en weer de verwachting? Welke doelen streven we na? Het gaat om een intensieve samenwerking die naadloos op elkaar moet aansluiten. Het gaat om vertrouwen.

Aandachtspunten bij sales uitbestedenSales uitbesteden

Inlevingsvermogen. Is er daadwerkelijke een merkbare en voelbare aansluiting met elkaar én ook met de (toekomstige) klantgroep. Welke relevantie is er? En wat is er nog meer dan alleen het goede contact.

In de hand houden van de sales kosten. Draagt het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van sales daadwerkelijk bij aan extra revenuen? En is er ook een daadwerkelijk een merkbaar verschil te maken in de out of pocket kosten van sales. Waar liggen de efficiency slagen?

Grip op proces. Vertrouwen is 1. Uiteindelijk is het een vereiste dat in de samenwerking het maximale wordt benut. Over en weer inzicht hebben in activiteiten/resultaten en informatie is onontbeerlijk.

waarom sales uitbestedenSales uitbesteden. Waar maken wij het verschil?

Het vaste team van Sense for Sales dat voor jouw organisatie aan de slag gaat, volgt een intensieve training. Via terugkerende workshops voeden we alle medewerkers met informatie over het bedrijf, de activiteiten, de propositie en de markt. Je eigen organisatie zorgt daarbij voor de overdracht van productinhoudelijke kennis. Identiteit en kwaliteit zijn zo optimaal gewaarborgd.

Eenmaal met ons in zee, merk je dat wij het vaste salesteam continu begeleiden, bijsturen en coachen. Behalve de contacten met de vaste aanspreekpunten bieden wij ook realtime en online inzicht in onze verrichtingen.

Wij werken aan een merkbaar en voelbaar verschil naar onze klanten en naar de klanten van onze klanten. Wil je meer informatie bel 0252 – 221214 of vul contact in. Of kijk anders op aanpak en werkwijze.

Leuke en mooie tips als je sales uitbesteden overweegt

Herken koopsignalen en praat niet door

Let goed op wat je zegt. Ga niet alleen maar door over je USP’s als de klant vraagt naar de prijs.

Laat af en toe een stilte vallen

Wacht tot de klant gaat praten. Dit kan heel ongemakkelijk voelen, maar zo kom je aan aan de interessante informatie.

Let op je intonatie

Het is bewezen dat mensen eerder geboeid zijn als je gebruik maakt van verschillende toonhoogtes.

Een klant die doorvraagt is geïnteresseerd

Zelfs al is het maar een simpele vraag als waar jullie gevestigd zijn…

Het verschil maken

Dat doe je door rustig te blijven, te luisteren, door te vragen en je keutel in te houden.

Behandel de gatekeeper met respect

Geloof me, deze zul je nog veel vaker aan de telefoon krijgen…

Heb je na het lezen van deze informatie vragen over sales uitbesteden?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

Blogs, news en veel meer over onder andere sales uitbesteden

Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

Lees meer

“Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

Lees meer
Share This