Telefonische acquisitie uitbesteden

Wat zijn de voordelen van telefonische acquisitie uitbesteden en wat zijn de verwachte resultaten!

N

Jarenlange ervaring in telefonische acquisitie B2B. Ook in jouw branche.

 
N

Relevante en unieke database met contactpersonen

 
N

Unieke boodschap en communicatie die het verschil maakt

 

Telefonische acquisitie uitbesteden. De do’s en don’ts

Telefonische acquisitie een extra boost geven en wellicht extern neer leggen is een weloverwogen beslissing. Je gaat een externe partij vragen om je in contact te brengen met jouw toekomstige klant. Dat vraagt vooraf een gedegen onderzoek. Welk bureau begrijpt mijn business en doelgroep. Welke bureau begrijpt op welke manier er juist gecommuniceerd gaat worden met mijn doelgroep en hoe? En op welke manieren realiseer ik het hoogste rendement uit de investering die ik doe?

Vragen die je vooraf graag wil stellen en een goed antwoord op wil hebben voordat je overgaat tot telefonische acquisitie uitbesteden.

Voordelen telefonische acquisitie uitbesteden

Wil je graag afspraken bij toekomstige klanten, maar heb je geen (voldoende) sales capaciteittelefonische acquisitie uitbesteden op dit moment in huis, dan kun je telefonische acquisitie uitbesteden overwegen. De externe partij concentreert zich op de juiste en continue communicatie met jouw doelgroep.

Door deze focus ontstaat effectiviteit en een hoger rendement op telefonische acquisitie. Meer en betere afspraken en een mooie opbouw van de sales pijplijn.

En daarmee krijg jij zelf meer tijd om je te concentreren op de afspraken aan tafel en jouw andere werkzaamheden.

In onze blog ‘Waarom telefonische acquisitie uitbesteden?’ gaan we dieper in op dit onderwerp. Leuk om te lezen en mee te nemen in je overweging.

Telefonische acquisitie uitbesteden? Met wie ga jij dat doen?

Sense for Stelefonische acquisitie uitbesteden b2bales heeft ruime ervaring in zakelijke dienstverlening en weet op welke manier juist te communiceren met de toekomstige klant. Door onze aanpak en methode bouwen wij voor onze klanten aan een gedegen en succesvolle salespipeline en realiseren we door onze expertise in het volledige proces een hogere conversie.

De medewerkers van Sense for Sales zijn gewend om op het juiste niveau te communiceren en realiseren zich dat ze spreken met jouw toekomstige klanten.

Meer weten over onze aanpak en onze ideeën? Neem contact op.

Roept e.e.a. vragen bij je op? Of wil je even sparren?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

Relevante nieuwsitems over telefonische acquisitie uitbesteden

Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

Lees meer

“Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

Lees meer
Share This