Telemarketing b2b

Concrete afspraken aan tafel met toekomstige klanten. Hieronder meer over zelf doen of eventueel het uitbesteden van telemarketing b2b!

Actieve telemarketing zorgt voor direct een op een contact met toekomstige klanten. Het levert je concrete leads, afspraken en concrete markt- en klantinformatie. De vraag is of je het zelf gaat doen of dat je kijkt naar de mogelijkheden van telemarketing b2b uit te besteden.

Neem direct contact op

of bel 0252 221214

N

Kwalitatieve afspraken binnen handbereik

 

N

Concrete leads die je kunt omzetten in sales

 

N

Relevante klant- en marktinformatie waarop je kunt sturen

 

Wat kan telemarketing b2b opleveren?

Een kwalitatieve en structurele aanpak levert de organisatie concrete afspraken op aan tafel met voorgeselecteerde klanten. En als je eenmaal aan tafel zit, kun je zorgen voor een vervolgstap in het sales proces; een deal, een presentatie of een demo.

Daarnaast brengt het je zinvolle markt- en klantinformatie waarmee je jouw propositie kan verscherpen.

Telemarketing b2b als onderdeel van jouw sales proces

Als je telemarketing onderdeel maakt van jouw proces ben je verzekerd van een intensieve Telemarketing b2bmarktbewerking van prospects. Het zorgt voor een continue stroom van leads en afspraken die opgevolgd kunnen worden door de verkoopafdeling. Essentieel hierbij is te zorgen voor continuïteit en scherpte in de communicatie. Twee mogelijke valkuilen.

In beide gevallen heeft dit consequenties voor het directe resultaat. Zorg naast het borgen van continuïteit ook voor een goede communicatie naar jouw toekomstige klanten. Jouw klant wil eerst de aansluiting voelen en het gevoel hebben dat een gesprek meer oplevert (kennis bijvoorbeeld).

Vergeet nog even om je producten te verkopen. Eerst maar aan tafel komen. In onze sales trainingen geven we je concrete handvatten en handige telemarketing b2b tips om dit met een hoger rendement te realiseren.

De mogelijkheden van het uitbesteden van telemarketing b2b

Telemarketing b2b uitbestedenWil je zorgen voor continuïteit van dit proces en de scherpte in de communicatie bewaken dan is uitbesteden een mogelijke optie.
Bedenk daarbij goed dat je een extern bedrijf vraagt om jouw toekomstige klanten te gaan benaderen. Expertise in de branche, affiniteit met de business en doelgroep is daarbij cruciaal.

Bij Sense for Sales realiseren we ons dit heel goed. Er moet een goede basis zijn die leidt tot een hoger rendement op de inspanningen.

We gaan daarom graag het gesprek aan om dit met elkaar ook boven te halen. Uitgangspunt voor een gezonde samenwerking. Wil je hierover meer informatie? Bel 0252-221214 of neem contact op.

Leuke en relevante artikelen over telemarketing b2b

“Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

Lees meer

Dit is DE reden waarom klanten NIET bij je kopen

Voor iedere ondernemer/verkoper geldt natuurlijk dat we enthousiast zijn over ons product en over onze dienst. En dat we overtuigd zijn van onze kwaliteiten. Sterker nog, we zijn zo overtuigd van onze unieke kwaliteiten dat we er graag over praten. Heel veel over...

Lees meer

Wil je eens bespreken wat voor jouw business werkt? In huis of eventueel uitbesteden van telemarketing b2b?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

7 + 1 =

Share This