Telemarketing bedrijf

Wil je in contact komen met potentiele klanten? En ben je op zoek naar een telemarketing bedrijf die je daarbij kan helpen?

Telemarketing bedrijf met specialisatie b2b telemarketing

Ons telemarketing team bestaat uit enthousiaste professionals

Inclusief een complete database van alle bedrijven van NL met contactpersonen

Overweeg je telemarketing uit te besteden?

Wil je in contact met nieuwe klanten? En heb je niet altijd de mogelijkheid en de tijd om aandachtig met telemarketing bezig te zijn?

Ja, dan is het uitbesteden van deze telemarketing activiteiten een mogelijkheid. Het is een tijdrovende zaak en voor veel mensen niet altijd een leuke bezigheid. Het vraagt aandacht, tijd, focus en discipline. Zonder dit gaat het niet lukken.

Een eerste vraag die vaak bovenkomt is de volgende: ‘Hebben jullie wel ervaring in onze sector?’ Een goede vraag en ook een belangrijke. Het is zeker van belang dat er ervaring is in jouw sector. Er moet een bepaalde basis aanwezig zijn.

Daarnaast is het nog belangrijker dat er ervaring is met jouw doelgroep. Wat speelt er bij deze klanten waar de aansluiting mee gemaakt wordt. Als je dit kunt vertalen naar een goede salescommunicatie dan is de meest belangrijke stap gezet. 

Telemarketing bedrijven
Telemarketing bedrijf kosten

Sense for Sales – telemarketing bedrijf

Het uitbesteden van telemarketing doe je niet zomaar. Je vraagt een extern bedrijf contact op te nemen met jouw toekomstige klanten. Dan wil je dat dat goed gaat en resultaat op levert. Maar waar je moet nu op letten als je telemarketing wil uitbesteden aan een telemarketing bedrijf?

Belangrijk is dat je elkaar over en weer goed begrijpt. Wat is de verwachting? Welk resultaat moet er geboekt worden?

Het is belangrijk dat je vanuit een goede voorbereiding te werk gaat. Een goede voorbereiding bestaat uit de propositie te vertalen naar goede en begrijpbare salescommunicatie. Maar ook de keuze van doelgroepen is daarin belangrijk. En daarnaast is veelal een onderliggende mailcampagne een belangrijke ondersteuning om bepaalde leads verder te krijgen in de opwarming.

Wil je meer informatie over onze aanpak? Wil je eens sparren op welke manier we jouw vraagstuk aanvliegen? Laat een berichtje achter en we nemen contact met je op.

Telemarketing uitbesteden? Meer weten? 

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

  Nieuwsitems, artikelen en ander leesvoer over telemarketing

  Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

  2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

  Lees meer

  “Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

  Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

  Lees meer
  Share This