Telemarketingbureau

Ben je op zoek naar een telemarketingbureau? Wil je meer afspraken bij nieuwe klanten?

Telemarketingbureau met jarenlange ervaring en expertise in business-to-business

Ervaren salesprofessionals die weten hoe jouw toekomstige klanten reageren.

Beschikking over klantendatabase en juiste contactpersonen. Ook voor jou doelgroep.

Uitbesteden van telemarketing?

Er zijn veel bedrijven die kiezen voor het uitbesteden van telemarketing aan een telemarketingbureau omdat ze de verkooporganisatie niet extra willen belasten met het zelf maken van telefonische afspraken. Het zou een extra tijdbelasting zijn die effect heeft op de huidige verkoopinspanningen en verkoopresultaten. In de meeste gevallen hebben zij ook het beheer van bestaande klanten en daar moet ook de juiste energie in worden gestoken.

Een andere overweging om telemarketing uit te besteden, is snelheid. Bij bepaalde introducties is snelheid een belangrijke factor voor succes. Een telemarketingbureau zou extra snelheid, door het maken van afspraken, kunnen geven.

Kortweg kun je zeggen dat telemarketing een structurele ondersteuning kan geven aan de verkooporganisatie als ook een eenmalige actie bij bijvoorbeeld een productintroductie of een extra boost voor new business.

telemarketingbureau
telemarketingbureau b2b

Telemarketingbureau Sense for Sales

Wij begrijpen heel goed dat het uitbesteden van b2b telemarketing een bewuste keuze is. Dat geef je niet zomaar uit handen.

Wij realiseren ons dat heel goed. Daarom gaan we ook gedegen en constructief te werk.

De basis ligt in een goede voorbereiding. De juiste doelgroep en contactpersonen en met name de juiste communicatieboodschap naar deze doelgroep. Dit moet een verhaal zijn die staat en zorgt voor aansluiting en actie bij jouw doelgroep.

Wil je meer weten over onze succesvolle aanpak en onze ideeën? Neem contact op.

Wil je meer weten of wil je eens sparren over wat wij als telemarketingbureau voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

  Nieuwsitems, artikelen en ander leesvoer met betrekking tot telemarketingbureau activiteiten

  Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

  2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

  Lees meer

  “Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

  Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

  Lees meer
  Share This