Uitbesteden verkoop

Meer weten over uitbesteden verkoop? Hieronder meer over de mogelijkheden en resultaten?

N

Ervaren sales partner met ervaring in jouw branche

Maar niet alleen in jouw branche! We kennen ook de doelgroepen en contactpersonen waar jij graag mee aan tafel wil komen!
N

Een rijke database aan bedrijven en contactpersonen

Van Multinationals, corporates tot aan midden- en kleinbedrijven. Van groot tot klein. Van nationaal tot internationaal.
N

Inbreng van commerciële slagkracht

Ervaring op zowel managementniveau als op verkoop buiten- en binnendienst. En ook op het gebied van (online) marketing weten wij van de hoed en de rand!

Is uitbesteden verkoop dé oplossing?

Als je op zoek bent naar nieuwe klanten of wil je meer omzet realiseren uit bestaande klanten dan kun je overwegen om zelf de daad bij het woord te voegen en zelf aan de slag te gaan of de mogelijkheden te onderzoeken van het uitbesteden ervan aan een ervaren partner.

Kies je voor het zelf verder optimaliseren van jouw salesinspanningen bedenk dan goed dat je zorgt voor continuïteit. Zo maar een eenmalige sales actie levert niet het gewenste resultaat op. Je zult moeten zorgen voor structuur, focus en discipline binnen jouw organisatie.

In een aantal gevallen is daarom het uitbesteden van verkoop aan een ervaren salespartner een mogelijk rendementsvolle oplossing.

Waarom zou je kiezen voor uitbesteden verkoop?uitbesteden verkoop

Een belangrijke overweging bij het bekijken van de mogelijkheden is de impact die de nieuwe salesactiviteiten hebben op de huidige salesinspanningen en de effecten op bestaande klanten?

Als jouw nieuwe activiteiten een te grote impact hebben op de huidige salesafdeling dan kan dat mogelijk minder goed uitpakken voor het accountmanagement van bestaande klanten. Deze bestaande klanten leveren omzet en door aandacht te geven kun je misschien meer revenuen genereren. En als je dat niet lukt, is jouw concurrent je misschien te snel af.

 

uitbesteden verkoop tarievenUitbesteden verkoop. Waar moet je op letten?

Binnen onze organisatie hebben we veel ervaring in alle branches, met alle doelgroepen en alle contactpersonen. We weten waar we moeten zijn. We weten op welke manier we de juiste aansluiting moeten maken om het verschil te maken.

We weten hoe klanten reageren en we weten dat om te zetten in gerichte salesactiviteiten met als doel meer resultaat en een hoger rendement.

Door onze aanpak en methode bouwen wij voor onze klanten aan een gedegen en succesvolle salespipeline en realiseren we door onze expertise in het volledige proces een hogere conversie. Meer weten over onze aanpak en onze ideeën? Neem contact op.

Tips en weetjes over uitbesteden verkoop

De klant in een ‘ja-ritme’ brengen

Vraag om een waardeoordeel waar hij niet anders dan ‘ja’ op kan zeggen. En ga door met vragen die dit standpunt bevestigen.

Hoe maak jij het verschil?

Stel jezelf regelmatig deze vraag.

Wees aardig voor de gatekeeper

Deze ga je nog heel vaak aan de telefoon krijgen.

Leg een schrijfblok naast je neer

Zodat je altijd belangrijke informatie gelijk kunt noteren.

Een klant die doorvraagt is geïnteresseerd

Dat geldt altijd zo. Zelfs al vraagt hij maar naar iets simpels als het aantal medewerkers.

Jezelf terugluisteren

Neem jezelf eens op en, hoe confronterend dat ook is, luister jezelf eens terug… Daar leer je heel veel van.

Voor eventuele vragen over uitbesteden verkoop of onze andere diensten?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

  Artikelen en veel meer over uitbesteden verkoop en verkoopgerelateerde zaken

  Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

  2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

  Lees meer

  “Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

  Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

  Lees meer
  Share This