Temperaturen liepen hoog op de afgelopen dagen. En daarmee bedoel ik de buitentemperaturen. Voor velen heerlijke temperaturen; voor anderen was het flink zweten.

Velen knepen er in deze periode even tussenuit. Even de stekkers eruit en het batterijtje weer opladen. Mooie periode om even terug te kijken en vooruit.

Want we kunnen er niet omheen. Na de zomervakantie staat de sales teller zoals hij voor de vakantie stond. Hetzelfde getal. We zijn alleen weer een paar weken verder in het jaar. We moeten inderdaad nog even wat uit de kast halen om de omzet voor het einde van het jaar veilig te stellen.

Overweeg deze komende periode eens om een paar stappen te zetten met het benaderen van toekomstige klanten door telefonische acquisitie. Niet zomaar lukraak bellen, maar gericht op een wensenlijstje van mooie klanten. Je zult merken door een bewuste keuze te maken voor deze doelgroep en een goed verhaal neer te zetten, dat dat nieuwe energie oplevert.

Wat voor energie? Dat kan zowel de reactie zijn van jouw toekomstige klant die je positieve feedback geeft over jouw propositie en de mogelijke kansen bij deze klant, maar juist ook de boost in het krijgen van nog meer zelfvertrouwen in jouw sales.

Je hebt immers van niets iets gemaakt.

Veel plezier de komende weken en succes met de overweging.

 

Share This