Online marketing

Het vergroten van de zichtbaarheid van jouw website

Neem direct contact op

of bel 0252 221214

Waarom zou online marketing voor jou interessant zijn?

Online marketing zorgt ervoor dat de zichtbaarheid van jouw website vergroot wordt. Je creëert meer bekendheid en bouwt aan jouw merk en bedrijf. Je realiseert meer leads; meer binnenkomende aanvragen via de website en meer binnenkomende telefoontjes van nieuwe klanten. Voor een goede website geldt dat groei van het aantal bezoekers leidt tot meer leads en meer verkopen.

%

Organische resultaten ontvangen 90% van de clicks

%

De top 3 krijgt 61% van de clicks

%

Positie 1 krijgt 33% van de clicks

%

Minder dan 10% van de bezoekers kijkt nog naar pagina 2

Doe jij het niet, dan doet jouw concurrent dit wel.

Daarom mag online marketing in geen enkele new business strategie ontbreken.

Hoe krijgen we meer toekomstige klanten op jouw website?

Samen met jou ontwikkelen we op basis van jouw doelstellingen een online marketing strategie die zorgt voor een actieve ondersteuning van jouw gewenste omzet verhoging. De strategie vertalen we naar een actieve uitvoering.

E

SEO

Zoekmachine optimalisatie. Het optimaliseren van de website op een manier dat de zoekmachine deze optimaal kan indexeren en de website tevoorschijn komt in de zoekresultaten van zoekopdrachten op relevante zoekwoorden.

E

SEA

Adverteren. Als SEO nog niet volledig zijn werkt doet, kun je (tijdelijk) kiezen voor het betaalt verhogen van relevante zoekwoorden.

E

Social media

Een actieve social media strategie (Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn) in combinatie met de juiste contentstrategie zorgen voor een juiste awareness en meer traffic.

E

E-mail marketing

Een actieve e-mail campagne bouwt aan de naamsbekendheid en awareness bij zowel bestaande als nieuwe klanten.

Bezoekers omzetten in klantcontact

Met bovenstaande instrumenten vergroten we het aantal website bezoeken. Echter niet iedereen zal direct contact met je opnemen. Een aantal zullen telefonisch contact opnemen en/of het aanvraagformulier invullen. Echter het grote deel zal voor jou ´anoniem´ blijven. Waarom reageren ze niet? Hebben ze geen interesse? Belangrijke vragen waar je als bedrijf met een actieve benadering wel iets mee moet doen…

Sense for Sales heeft een beschikbare tool die inzicht geeft in welke toekomstige klanten jouw website bezoeken. De informatie betreft de bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, contactpersonen en welke pagina’s er bezocht zijn en hoe lang.

Concrete informatie die je direct kan gebruiken in bijvoorbeeld een telefonisch opvolging.

Vragen over online marketing?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

  Interessante artikelen gerelateerd aan online marketing

  “Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

  Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

  Lees meer

  Dit is DE reden waarom klanten NIET bij je kopen

  Voor iedere ondernemer/verkoper geldt natuurlijk dat we enthousiast zijn over ons product en over onze dienst. En dat we overtuigd zijn van onze kwaliteiten. Sterker nog, we zijn zo overtuigd van onze unieke kwaliteiten dat we er graag over praten. Heel veel over...

  Lees meer
  Share This