Sense for Sales

Specialist in new business sales en acquisitie

Neem direct contact op

of bel 0252 221214

Sense for Sales heeft een heldere visie op succesvol ondernemen. Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijven die snel kunnen inspelen op marktontwikkelingen, over de beste kaarten beschikken. Flexibiliteit en focus op de core business zijn daarbij essentieel.

Met de dienstverlening in het verkooptraject wil Sense for Sales ondernemingen flexibeler maken. We ondersteunen de huidige salesorganisatie of nemen zonodig de salesketen over. Zo kunnen onze klanten zich volledig toeleggen op hun kernactiviteiten. En op hun groei.

Ontmoet onze experts met ‘sense for sales’

Mark van Gerven

Mark van Gerven

Founder, CEO

Louise van Eeuwijk

Louise van Eeuwijk

Sales agent

Dewy van der Meer

Dewy van der Meer

Sales agent

Rianne ter Beest

Rianne ter Beest

Accountmanager

Romy Snoek

Romy Snoek

Sales agent

.. en als je langs komt, ontmoet je ook onze andere collega's ..

.. en als je langs komt, ontmoet je ook onze andere collega's ..

Denise Meijer

Denise Meijer

Sales agent

Sophy Ruijgrok

Sophy Ruijgrok

Sales agent

VACATURE ! ben jij of ken jij een leuke collega?

VACATURE ! ben jij of ken jij een leuke collega?

Ben je commercieel en klantgericht ingesteld? Parttime beschikbaar? Vind je klantcontact echt leuk? Kijk even naar deze vacature en stuur ons een berichtje via contact.

 

Aanpak

Bij Sense for Sales geloven we niet in de directe ommezwaai naar volledige uitbesteding. Wij kiezen er liever voor om het traject stap voor stap in goed overleg af te leggen. Je bepaalt zelf de snelheid waarmee we opereren. Je bepaalt zelf het gewenste resultaat. Alleen op zo’n manier kunnen we onze belofte, een continue stroom aan leads, waarmaken.

Stap 1, voorbereiding en pilot

Gezamenlijk bepalen we de doelgroep en het verkoopplan, waarna Sense for Sales het script opstelt en het online salesdashboard inricht. Na de eerste marktbewerking, waaruit directe concrete leads naar voren komen, scherpen we de propositie en de boodschap aan.

Stap 2, start leadkwalificatie en vullen salespipeline

Gedurende een periode van zes maanden genereren we een continue stroom van gekwalificeerde leads. Behalve een kwalitatief gevulde salespipeline en concrete salesafspraken, bieden we concrete markt- en doelgroepinformatie. Zo kun je altijd bijsturen op de propositie.

Stap 3, aanscherping en voortzetting samenwerking

Ben je overtuigd van de meerwaarde die Sense for Sales biedt, dan gaan we graag een langdurig samenwerkingsverband aan. Veelal vindt nu ook een verdere uitbreiding van de samenwerking plaats. Soms trainen we medewerkers, dan weer nemen we het salestraject tot aan het getekende contract op ons.

Een greep uit onze klanten

Innovam
Claassen, Moolenbeek & Parnters
Screw the Line
ThyssenKrupp Liften
Skylift
Valvoline
Virtual Consulting Company
T&P Software

Onze recente artikelen

Sales en acquisitie uitbesteden? Hoe werkt dat?

Dat is een veel gestelde vraag die we regelmatig krijgen van onze klanten. Veelal is het ook een vraag die men zich stelt voordat ze besluiten om in gesprek te gaan met een bureau wat daarbij kan ondersteunen.Ik zal in deze blog wat verder uiteenzetten wat de voor- en...

Lees meer

Vragen over onze diensten?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

15 + 2 =

Share This