Sense for Sales

Specialist in new business sales en acquisitie

Neem direct contact op

of bel 0252 221214

Sense for Sales heeft een heldere visie op succesvol ondernemen. Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijven die snel kunnen inspelen op marktontwikkelingen, over de beste kaarten beschikken. Flexibiliteit en focus op de core business zijn daarbij essentieel.

Met de dienstverlening in het verkooptraject wil Sense for Sales ondernemingen flexibeler maken. We ondersteunen de huidige salesorganisatie of nemen zonodig de salesketen over. Zo kunnen onze klanten zich volledig toeleggen op hun kernactiviteiten. En op hun groei.

Ontmoet onze experts met ‘sense for sales’

Mark van Gerven

Mark van Gerven

Founder, CEO

Louise van Eeuwijk

Louise van Eeuwijk

Sales agent

Rianne ter Beest

Rianne ter Beest

Accountmanager

Sophie Ruijgrok

Sophie Ruijgrok

Sales agent

Denise van Eeuwijk

Denise van Eeuwijk

Sales agent

Romy Snoek

Romy Snoek

Sales agent

Aanpak

Bij Sense for Sales geloven we niet in de directe ommezwaai naar volledige uitbesteding. Wij kiezen er liever voor om het traject stap voor stap in goed overleg af te leggen. Je bepaalt zelf de snelheid waarmee we opereren. Je bepaalt zelf het gewenste resultaat. Alleen op zo’n manier kunnen we onze belofte, een continue stroom aan leads, waarmaken.

Stap 1, voorbereiding en pilot

Gezamenlijk bepalen we de doelgroep en het verkoopplan, waarna Sense for Sales het script opstelt en het online salesdashboard inricht. Na de eerste marktbewerking, waaruit directe concrete leads naar voren komen, scherpen we de propositie en de boodschap aan.

Stap 2, start leadkwalificatie en vullen salespipeline

Gedurende een periode van zes maanden genereren we een continue stroom van gekwalificeerde leads. Behalve een kwalitatief gevulde salespipeline en concrete salesafspraken, bieden we concrete markt- en doelgroepinformatie. Zo kun je altijd bijsturen op de propositie.

Stap 3, aanscherping en voortzetting samenwerking

Ben je overtuigd van de meerwaarde die Sense for Sales biedt, dan gaan we graag een langdurig samenwerkingsverband aan. Veelal vindt nu ook een verdere uitbreiding van de samenwerking plaats. Soms trainen we medewerkers, dan weer nemen we het salestraject tot aan het getekende contract op ons.

Een greep uit onze klanten

Innovam
Claassen, Moolenbeek & Parnters
Screw the Line
ThyssenKrupp Liften
Skylift
Valvoline
Virtual Consulting Company
T&P Software

Onze recente artikelen

Wat is het verschil tussen online en offline leadgeneratie?

Beide varianten zijn er op gericht om leads te genereren. Bij offline leadgeneratie ga je telefonisch suspects benaderen om ze mee te nemen naar prospects, naar kwalificatie en vervolgstappen (afspraak aan tafel of vervolgstap in het salesproces). Bij online...

Lees meer

Wat levert leadgeneratie op en wat kost het?

Regelmatig krijgen we deze vraag. Wat moet ik investeren in leadgeneratie en wat is de verwachting? Wat haal ik er uit? En werkt leadgeneratie wel voor mijn business? Ik zal allereerst uitleggen op welke manieren je leadgeneratie kunt uitvoeren. Je kunt zowel online...

Lees meer

Vragen over onze diensten?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

6 + 15 =

Share This