Sales advies en coaching

Samen in een aantal maanden naar een substantiële verhoging van resultaten

Neem direct contact op

of bel 0252 221214

Verhogen van de verkoopresultaten

Omzet maken en verhogen is voor veel organisaties een blijvende bron van zorg. Verkopers en accountmanagers halen er volgens directie en management niet uit wat erin zit. Ze denken en zeggen vaak meer binnen te halen dan wat de verkoopcijfers uitwijzen.

Verkoopafdelingen verzinnen van alles om meer omzet te halen: hogere korting, meer marketing, nog een training, nieuwe crm systemen, enzovoort. Waarom al deze kostbare oplossingen? Tot structurele, duurzame verbetering van resultaten leiden ze maar zelden.

Op welke manieren zou de verkoopkracht beter gemobiliseerd kunnen worden? En wat kunnen we doen om de verkooporganisatie weer energie te geven?

Het verbeteren van een verkooporganisatie gaat verder dan een eenmalige training. Het is een combinatie van de juiste verkoopstrategie, -methoden en -vaardigheden. Samen met jou en jouw collega’s realiseren we in een aantal maanden een substantiële verhoging van de resultaten.

 

Mogelijke vraagstukken

 • Opzetten Internationaal accountmanagement
 • Activeren van new business sales binnen organisatie
 • Verhogen van de sales effectiviteit

Eerst zien dan geloven

Dat begrijpen we. Sense for Sales gaat voor wederzijds commitment. Daarom werken we met een vergoeding naar kwaliteit en prestatie. Naast een basisfee brengen wij een performancefee in rekening. Ons houdt ’t scherp, jij weet dat je betaalt voor kwaliteit en resultaat.

Ondersteuning middels Sales coaching

Op welke manieren kun je meer effectiviteit uit jouw sales organisatie halen? Hoe realiseer je meer rendement uit commerciële activiteiten?

Om het beoogde rendement en bijbehorende resultaat te behalen ondersteunen we de sales organisatie middels sales coaching op vijf niveaus.

E

Individuele coaching

E

Job coaching

E

Performance coaching

E

Team coaching

E

Deal coaching

Vragen over sales advies en coaching?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

  Interessante artikelen gerelateerd aan advies en coaching

  “Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

  Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

  Lees meer

  Dit is DE reden waarom klanten NIET bij je kopen

  Voor iedere ondernemer/verkoper geldt natuurlijk dat we enthousiast zijn over ons product en over onze dienst. En dat we overtuigd zijn van onze kwaliteiten. Sterker nog, we zijn zo overtuigd van onze unieke kwaliteiten dat we er graag over praten. Heel veel over...

  Lees meer
  Share This