Nog even en het carnaval barst los. Even helemaal er uit. We zetten onze neuzen weer op. Trekken mooie en bijzondere outfits aan. En gaan lekker een paar dagen het dorp en de stad in. Op veel plaatsen ligt het dagelijks leven ook helemaal plat. De enige die het vuur uit zijn sloffen loopt is de kastelein.

Even lekker je hoofd leeg maken. De boog kan immers niet het hele jaar gespannen zijn. Echter het zijn wel 4 sales dagen in februari die je niet kunt invullen door actieve leadgeneratie uit te voeren. 4 sales dagen vallen uit van de 17 die februari telt. Ja, dat is toch ruim 20% van de maand. En je wilt toch omzet realiseren.

Wat is de oplossing?

Natuurlijk kun je voorwerken en in de eerste maand een tandje erbij hebben gezet. Of misschien zit je nu al ver boven target. Lekker. Maak er dan een grandioos feest van. Je hebt het verdient.

Maar wat is de oplossing als je nog niet zover bent? Tijdelijk jouw acquisitie en leadgeneratie uitbesteden tijdens de carnaval?

Tuurlijk. Maak er een grandioos feest van en als jij lekker in de polonaise meeloopt doen wij de acquisitie en leadgeneratie voor je.
Voor de carnavalsvierders onder en boven de rivieren zorgen wij vóór, tijdens en ná de carnaval dat jouw sales met volle kracht doorgaat. Gericht en succesvol.

Dus ook tijdens de carnaval gaat jouw acquisitie door. Wil je meer weten over onze Carnaval Survival Sales pakket bel dan 0252-221214. We hebben drie varianten:

  • 4 dagen pakket
  • 7 dagen pakket (voor degene die nu al weet dat hij er een paar rustdagen achteraan plakt)
  • 30 dagen en meer pakket ‘het leven is een groot carnavalsfeest’

PS. kijk ook even op carnavalstrends 2016. Dan weet je dat je er top bij loopt.

Veel plezier en Alaaf!

Share This