Sales detachering

Sales detachering van sales professionals met een relevant netwerk.

Sales professionals: binnen-, buitendienst en sales management

Tijdelijk, vast, part-time of projectmatig

Met een interessant netwerk. Ook in jouw business.

Sales detachering ook voor jouw organisatie?

Onze sales professionals hebbenSales detachering werkgever ruime ervaring op de niveaus: verkoop binnendienst, buitendienst en sales management. Ze zijn beschikbaar voor zowel tijdelijke periode, part-time, projectmatig als voor vast.

Gedurende de periode dat zij werkzaam zijn voor jouw organisatie worden ze, waar nodig, getraind en begeleid door onze sales trainers en -coaches. Daarnaast vinden er regelmatig netwerksessies plaats om de sales professionals verder te verrijken. Waarbij ook jij of jouw organisatie kan aanschuiven. Dit alles ten behoeve van het verdere succes van jouw organisatie en het succes van de sales professional.

Nieuwsgierig of wij binnen onze pool ook voor jou geschikte sales professionals hebben met een relevant netwerk? Bel 0252-221214 of neem contact op. Of kijk op informatie voor werkgevers.

Informatie en inschrijven kandidaten

Ben je beschikbaar voor sales detachering of op zoek naar een andere job op de sales niveaus:Sales detachering inschrijven kandidaat

 • verkoop binnendienst
 • account management
 • sales management

dan kun je hier INSCHRIJVEN. Wil je eerst sparren over de mogelijkheden en/of jouw ideeën bespreken, bel dan 0252-221214 en vraag naar Mark van Gerven.

Ben je op zoek naar een vaste job? Naast detachering doen we ook werving en selectie voor onze opdrachtgevers. We gaan voor de juiste match!

Sales vacatures (vast, tijdelijk, project of part-time)

Onze oSales detachering vacaturespdrachtgevers zijn professionele bedrijven in de business-to-business uit de industrie, groothandel, zakelijke dienstverlening en (semi) overheid. Met regelmaat zijn zij op zoek naar (tijdelijke) versterking van hun sales organisatie.

Dat kan zijn door onder andere een lancering van een nieuw concept (product en/of dienst), langdurige afwezigheid van een vaste medewerker of intensivering van de focus op nieuwe klanten in bijvoorbeeld nieuw of bestaand klantsegment.

Niet alle vacatures worden hier weer gegeven. Voor een aantal opdrachtgevers werven we onder de radar. Ga naar vacatures voor meer informatie.

Vragen over sales detachering?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

  Interessante artikelen over sales detachering

  Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

  2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

  Lees meer

  “Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

  Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

  Lees meer
  Share This