Sales training

Meer lol en resultaat uit jouw sales en acquisitie door deze sales training!

Verkopers houden zich dag in dag uit bezig om meer te verkopen bij bestaande klanten en nieuwe klanten te acquireren. De focus ligt op het binnenkomen bij die klanten die je graag aan jouw organisatie wil binden. Het komt er dus op neer om de juiste afspraken te maken. En zit je eenmaal aan tafel dan wil je ervoor zorgen dat je deze afspraak succesvol afsluit. Het komt neer op het continu verbeteren van jouw sales inspanningen. In zowel resultaat als effectiviteit. In de sales training van Sense for Sales leren we je dit succes te vergroten op een manier die bij jou past. Hieronder lees je meer over onze sales training persoonlijke verkoop, de sales training telefonische acquisitie en de beurstraining.

Bekijk onze trainingen

of bel 0252-221214

Op een manier die bij jou past

Vanuit echte en oprechte interesse! En daardoor meer resultaat en langdurige klantrelatie

N

De groepen zijn maximaal 3 personen groot

Tijd om echt te trainen en aandacht voor de eigen leerdoelen. Na de training heb jij in de vingers

€ 395,- per deelnemer; 1 dag

In een volledige dag trainen we je om meer resultaat te halen uit jouw verkoop; voor zowel telefonische acquisitie als persoonlijke verkoop

Maximaliseren van jouw sales inspanningen?

Als verkoper (binnendienst of buitendienst) ben je dag in dag uit bezig om je te richten op bestaande klanten. Je werkt graag aan een langdurige klantrelatie en daardoor ook meer te kunnen verkopen.

Daarnaast wordt er ook van jou verwacht dat je bezig bent met het binnenhalen van nieuwe klanten. Toekomstige klanten die je nog niet kent, maar die graag zou willen kennen om het gesprek aan te gaan. Als verkoper maak jij de mix van het geven van aandacht aan zowel bestaande als nieuwe klanten.

En hoe zorg je dat je in deze focus het maximale rendement realiseert?

Is verkopen wel te leren door een sales training?

Goede vraag. Want is verkopen daadwerkelijk te leren. Of moet het ‘in je bloed zitten’ of moet je ‘geboren zijn als verkoper’.

Sales trainingIs verkopen nu wel of niet te leren door middel van een sales training? Om deze vraag te beantwoorden moet je eerst de vraag stellen wat je zou moeten kunnen als verkoper. Er zijn drie belangrijke eigenschappen te noemen die worden uitgelegd in het artikel ‘Is verkopen nu wel of niet te leren?’ In dit artikel wordt ingegaan op deze eigenschappen en op welke manieren je dit kan helpen in het sales vak.

Natuurlijk geldt ook dat als je beter wil worden in het vak dat het niet alleen aankomt op het lezen van dit artikel, maar juist: doen, trainen (rollenspellen), doorzetten, evalueren. Verkopen is een vak. Verslapping merk je direct.

Wat leer ik in de sales training van Sense for Sales?

In onze sales trainingen richten we ons op een aantal facetten binnen new business acquisitie.sales training kosten

Als eerste het effectief en succesvol realiseren van gekwalificeerde bezoekafspraken. Vanuit een ‘natuurlijke’ en ‘persoonlijke’ aanpak. Niet gepushed maar vanuit een voor jouw klant wenselijke communicatie.

In de training persoonlijke verkoop gaan we meer in op het gegund te krijgen. Hoe vul ik mijn rol in als persoon in deze verkoopfase. Hoe realiseer ik dat ik de opdracht gegund krijg vanuit mijn expertise. En hoe kom ik daadwerkelijk in de wereld van de klant. En hoe maak ik de aansluiting.

Wil je meer weten over onze trainingen? Neem dan contact met ons op. Of benieuwd naar de mogelijkheden van sales uitbesteden?

Bekijk onze sales trainingen en schrijf je vandaag nog in!

Bekijk ook onze andere trainingen op het gebied van Relatiebeheer & Accountmanagement, Vergroten zakelijk vertrouwen, Nieuwe klanten werven en onze Beurstraining! Of neem contact met ons op voor een op maat gemaakte training.

Geloof niet alleen wat wij zeggen… Dit is wat onze klanten vinden

Cijfer: 9

Hoe kom ik binnen bij een klant, dat wordt helder uitgelegd en met voorbeelden uitgediept. Zeer leerzaam!

Victor Miedendorp de Bie

Claassen, Moolenbeek & Partners

Cijfer: 9

Prettig ontspannen sfeer, leerzaam, direct in de praktijk te brengen! Ook prettig in kleine groep.

Wilma Godding

Recreatie-Apps.nl

Cijfer: 9

Inspirerend, uitdagend, bevestigend en leuk!

Erwin Veenstra

Megens&Veenstra

Sales training tips

Empathie

Daarmee kan jij het echte verschil maken.

Je verkoopt niet een product maar een oplossing

Probeer dus eerst het probleem boven te halen.

Luisteren!

Een tip die altijd overal terugkomt… Verkopen is luisteren!

Gebruik nooit het woordje maar

Je wilt niet betweterig overkomen, toch?

Laat af en toe een stilte vallen

Wacht tot de klant gaat praten. Dit kan heel ongemakkelijk voelen, maar zo kom je aan aan de interessante informatie.

Praat altijd rustig

En met een vriendelijke stem.

Leuke blogs die gaan over sales training

Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een...

Lees meer

“Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

Lees meer

Heb je een vraag over onze sales training?

Bel dan 0252-221214 of stuur een bericht via onderstaand formulier

1 + 13 =

Share This