Acquisitie cursus

In 1 dag leren we je de fijne kneepjes van het acquisitie vak. 

Acquisitie cursus telefonische acquisitie

Wil je meer leren over telefonische acquisitie? Wil je meer resultaat en plezier hieraan beleven? Deze acquisitie cursus is zowel voor sales mensen als voor niet-sales mensen.

Meer informatie over de training telefonische acquisitie!

Acquisitie cursus persoonlijke verkoop

Acquisitie is niet alleen mooie afspraken in je agenda, maar juist ook het omzetten van de afspraak in een vervolgstap; een deal, een offerte, een demo, etc. 

In de training persoonlijke verkoop leren we het je.

COMPLETE acquisitie cursus

In deze acquisitie cursus leren we je in 1 dag het volledige acquisitie proces. Van het maken van afspraken aan tafel (telefonische acquisitie) tot en met verhogen van de conversie aan tafel (persoonlijke verkoop). 

Meer info over deze complete acquisitie cursus.

We trainen in kleine groepen van max. 3 personen. € 395 p.p.

Onze acquisitie cursus is 1 dag. In kleine groepen van maximaal 3 personen trainen we totdat je het in de vingers hebt. Omdat we in kleine groepen trainen kunnen we ons veel meer richten op jouw business en praktijk.

Acquisitie cursusWaarom zou je een acquisitie cursus volgen?

Het acquisitie en sales vak is de afgelopen jaren flink veranderd. Dat heeft allemaal te maken met het feit dat jouw toekomstige klanten al veel meer informatie heeft. Je hoeft hem niet meer alles te vertellen. Dat weet hij al.

Daarnaast is de concurrentie op diverse vlakken toe genomen. Het komt aan op een andere manier van benaderen. Het komt aan op andere gesprekken en communicatie.

Hoe maak jij het verschil aan de telefoon en aan tafel?

Kijk hieronder welke acquisitie cursus bij jou aansluit.

Acquisitie cursus b2bAcquisitie cursus gericht op jou én jouw business

De acquisitie cursussen die wij geven zijn volledig gericht op jouw vraagstelling, op jou als persoon en wat jij wil bereiken.

Of je nu aan de vooravond staat om de acquisitie op te pakken of als je ervaren bent in acquisitie en sales; we brengen je een stap verder.

We geven je de juiste handvatten en tools om verder te komen in het acquisitie vak. Geen gekke trucjes maar ontwikkelen van vaardigheden en communicatie vanuit jou als persoon.

Wil je met één van onze trainers spreken of meer informatie? Bel 0252-221214 of stuur een berichtje!

Hieronder onze acquisitie cursussen en schrijf je vandaag nog in!

Bekijk ook onze andere trainingen op het gebied van Relatiebeheer & Accountmanagement, Vergroten zakelijk vertrouwen, Nieuwe klanten werven en onze Beurstraining! Of neem contact met ons op voor een op maat gemaakte training.

Geloof niet alleen wat wij zeggen… Dit is wat onze klanten vinden

Cijfer: 8 Een leerzame en interessante training met veel tips en trucs om in de praktijk te brengen.

Teun van Nunen

Dragee Chocolaterie

Cijfer: 9 Prettig ontspannen sfeer, leerzaam, direct in de praktijk te brengen! Ook prettig in kleine groep.

Wilma Godding

Recreatie-Apps.nl

Cijfer: 9 Inspirerend, uitdagend, bevestigend en leuk!

Erwin Veenstra

Megens&Veenstra

Whitepaper – In 5 concrete stappen van prospect naar klant!

Met regelmaat worden we als salesprofessionals uitgedaagd met interessante vraagstukken. En daar bijten we ons graag in vast! Vanuit onze praktijk en ervaring delen we graag acquisitie tips en deze whitepaper met een stappenplan om in contact te komen met nieuwe klanten. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt het whitepaper zo snel mogelijk in je mailbox!

Veel leesplezier!

Blogs en tips die ook aan bod komen in onze acquisitie cursus

Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een...

Lees meer

“Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

Lees meer

Wil je meer weten? Of weet je niet zeker welke acquisitie cursus voor jou het beste is. Ben je een starter of meer ervaren? 

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

Share This