Acquisitie training

Meer plezier en resultaat uit jouw acquisitie en verkoop! Kijk eens naar de acquisitie training hieronder.

Verkopers en verkoopafdelingen richten zich in hun verkoopactiviteiten op twee belangrijke facetten. Het binnenhalen van nieuwe klanten en het vasthouden van bestaande klanten door het actief aanbieden van nieuwe diensten en producten. Hoe zorg je dat je daarin nog meer succesvol wordt en een hoger rendement realiseert? Jouw concurrent zit immers niet stil. In onze acquisitie trainingen laten we je zien op welke manieren je dit kan vergroten. Meer weten over onze acquisitie training? Hieronder meer.

Training telefonische acquisitie

Meer en kwalitatieve afspraken binnen handbereik

N

Training persoonlijke verkoop

Een hoger rendement uit jouw verkoopgesprek. Voor zowel jouw klant als jezelf.

Training in kleine groepen. € 395 p.p.

Maximaal 3 personen per groep. Gericht op jouw praktijk en doelstelling.

Meer rendement uit jouw acquisitie

Markten en klanten veranderen. Verander je niet mee, speel je niet op deze veranderingen, zoals het aankooppatroon, dan kiest jouw toekomstige klant mogelijk voor een ander. Hoe speel je in op het veranderde koopgedrag? Hoe maak je het echte verschil waardoor je aan tafel komt en aan tafel de deal kan maken? Het is immers jouw taak. Je leert het in de acquisitie training van Sense for Sales.

Waarom een acquisitie training?Acquisitie training

Het aan tafel komen bij jouw toekomstige klant is een klus op zich. Hoe maak jij dat verschil? Hoe zorg je dat je de juiste aansluiting maakt en dat je ondanks de al aanwezige concurrent het verschil maakt?

En aan tafel geldt precies hetzelfde. Jouw toekomstige klant werkt nu samen met jouw concurrent. Hoe zorg je ervoor dat je hieraan voorbij komt? Hoe zorg je er voor dat je dat verschil maakt waar jouw klant echt iets aan heeft? Deze technieken en vaardigheden leren we je in onze acquisitie training.

Kijk hieronder welke acquisitie training het beste bij jou past. Wil je nu al wat acquisitie tips lezen?

Twijfel je nog? Je kunt ook acquisitie uitbesteden?

acquisitie training b2bWat leren we jou in onze acquisitie training?

Onze acquisitie training richt zich op het volledige acquisitie proces. Het maken van goede en gekwalificeerde bezoekafspraken bij jouw toekomstige klant. Hoe zorg je ervoor dat je het verschil maakt ten opzichte van jouw concurrent die nu levert.

En het verhogen van het rendement in de verkoopgesprekken aan tafel. Dit is jouw kans om de vervolgstap te zetten. Een vervolgstap in de zin van de deal of de stap om een offerte of voorstel te maken.

Onze acquisitie trainingen zijn gericht op jouw praktijk, jouw business en doelstellingen. Of je nu beginnend of ervaren bent in sales, je krijgt tools in handen en ontwikkelt vaardigheden die je direct kunt toepassen. Meer weten over onze trainingen? Neem contact op!

Bekijk onze acquisitie trainingen en schrijf je vandaag nog in!

Bekijk ook onze andere trainingen op het gebied van Relatiebeheer & Accountmanagement, Vergroten zakelijk vertrouwen, Nieuwe klanten werven en onze Beurstraining! Of neem contact met ons op voor een op maat gemaakte training.

Geloof niet alleen wat wij zeggen… Dit is wat onze klanten vinden

Cijfer: 8 Een leerzame en interessante training met veel tips en trucs om in de praktijk te brengen.

Teun van Nunen

Dragee Chocolaterie

Cijfer: 9 Prettig ontspannen sfeer, leerzaam, direct in de praktijk te brengen! Ook prettig in kleine groep.

Wilma Godding

Recreatie-Apps.nl

Cijfer: 9 Inspirerend, uitdagend, bevestigend en leuk!

Erwin Veenstra

Megens&Veenstra

Whitepaper – In 5 concrete stappen van prospect naar klant!

Met regelmaat worden we als salesprofessionals uitgedaagd met interessante vraagstukken. En daar bijten we ons graag in vast! Vanuit onze praktijk en ervaring delen we graag deze whitepaper met een stappenplan om in contact te komen met nieuwe klanten. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt het whitepaper zo snel mogelijk in je mailbox!

Veel leesplezier!

Blogs over acquisitie training en acquisitie in het algemeen

Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een...

Lees meer

“Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

Lees meer

Overweeg je een acquisitie training? Ben je een starter of meer ervaren? We vertellen je graag over onze aanpak.

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

10 + 10 =

Share This