Acquisitietraining

(1 op 1 training i.v.m. Covid-19)

Wil je meer succes en resultaat uit jouw inspanningen? Bekijk de mogelijkheden van een acquisitietraining.

Praktijkgerichte training

Onze acquisitietraining is gericht op jouw bedrijf, doelgroepen en doelstellingen.

N

Ontwikkelen van vaardigheden. Direct toepasbaar

Concrete handvatten om direct in de praktijk toe te passen.

1 op 1 training; € 495 pp

En daardoor kunnen we ook echt trainen!

Z

Cursus is 1 op 1, i.v.m. Covid-19

Meer resultaat en acquisitie rendement

Als verkoper zul je ervaren dat het aankooppatroon van klanten aan het veranderen is. Klanten zijn al in een vroegstadium op de hoogte van bepaalde informatie en hebben ondertussen het nodige vergeleken. Het koopgedrag verandert. Dit betekent dat jouw rol als verkoper verandert. Je zult op andere vlakken het verschil moeten maken. Jouw product of dienst maakt niet meer het echte verschil. Hoe maak jij het echte merkbare en voelbare verschil naar jouw toekomstige klant? In onze acquisitietraining leren we jou de vaardigheden eigen te maken.

Waarom een acquisitietraining?Acquisitietraining

Als het gaat om acquisitie doorloop je twee fases. De eerste fase is om aan tafel te komen bij jouw toekomstige klant. In de meeste gevallen heeft jouw prospect al een oplossing of samenwerking met jouw concurrent. Hoe maak je daarin het verschil? Hoe zorg je dat je daadwerkelijk het verschil
maakt, op zo’n manier dat jouw klant samen met jou de vervolgstap wil maken?

Eenmaal aan tafel komt de volgende hobbel. Je zult de behoeften moeten boven halen en samen met de klant vertalen naar meer concrete pijn. Expliciete behoeften. Je neemt de klant mee in het verhaal naar de vervolgstap in het salesproces.

Deze technieken en vaardigheden voor zowel telefonische acquisitie als persoonlijke verkoop leren we je in onze acquisitietraining. Je kunt ook kijken op acquisitie tips.

Hieronder lees je meer over deze trainingen.

Acquisitietraining b2bWat leer je bij ons in de acquisitietraining?

De acquisitietraining is gericht op het eigen maken van het volledige acquisitieproces. Ten eerste om meer gekwalificeerde bezoekafspraken te maken bij jouw prospects én het opbouwen van een succesvolle sales pijplijn. En daarnaast om de conversie (de deal en/of vervolgstap) bij de klant aan tafel te verhogen.

In de basis geven we je tips en ontwikkelen we vaardigheden die je direct kunt toepassen in jouw dagelijkse praktijk. Op een manier die bij jou past.

Wil je meer weten over onze trainingen en aanpak neem dan contact op of bel 0252-221214.

Bekijk onze acquisitietrainingen en schrijf je vandaag nog in!

Bekijk ook onze andere trainingen op het gebied van Relatiebeheer & Accountmanagement, Vergroten zakelijk vertrouwen, Nieuwe klanten werven en onze Beurstraining! Of neem contact met ons op voor een op maat gemaakte training.

Geloof niet alleen wat wij zeggen…
Dit is wat onze klanten vinden

Cijfer: 9

Training toegespitst op koude acquisitie, waarbij blijkt dat productkennis in principe op een 2e plaats komt. Zeer interessant!

Sander Roelandschap

Arcobel Embedded Solutions

Cijfer: 9

Bewustmaking van het acquisitiegesprek met praktische tips & tools.

Susan Reuvekamp

Promaint

Cijfer: 10

Blij eindelijk een concrete training te hebben gehad. We kunnen er direct mee aan de slag!

Jurian van Maanen

E-Litt

Ben je gevorderd in de acquisitie of wil je graag het acquisitie vak leren? En je vraagt je af of deze acquisitietraining bij jou aansluit?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

  Interessant leesvoer over acquisitie, acquisitie ontwikkelingen, acquisitietraining, en veel meer

  Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

  2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

  Lees meer

  “Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

  Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

  Lees meer
  Share This