Beurstraining

Wil je meer leads uit jouw beursdeelname?

Wil je actiever (en op een leuke manier) toekomstige klanten aanspreken?

Creëren van echte interesse en contact

Succesvoller passanten aanspreken op basis van jouw persoonlijkheid en niet op basis van verkooptrucs.

1 op 1 training, kleine groepen of in-company

Meer info over de inhoud, data en tarieven. Stuur een bericht.

Praktijkgericht en direct toepasbaar

Volledig gericht op jouw eigen praktijk en doelstellingen

Beurstraining

Deelnemen aan beurzen betekent voor de meeste bedrijven het in contact komen met nieuwe toekomstige klanten en het verstevigen van huidige klantrelaties. Door een attractieve stand en goede informatievoorziening kom je heel ver. Jouw klant loopt door de paden en wellicht ook langs jouw stand.

Uit een onderzoek blijkt dat een heel klein gedeelte van alle vakbeursbezoekers door exposanten wordt aanBeurstraininggesproken. Meer dan 90% van alle bezoekers loopt over de beurs zonder aangesproken te worden. Als exposant mis je daardoor de kans om toekomstige klanten te informeren en te vragen naar bepaalde interesses en behoeften. Terwijl dat één van jouw hoofddoelen is.

Maar hoe maak je daadwerkelijk dat merkbare en voelbare verschil bij jouw (toekomstige) klant? In onze beurstraining leren we meer resultaat, succes en plezier te halen uit de beursdeelname.

Onze salestrainer Mark van Gerven leert ze het echte voelbare en merkbare onderscheid bij (toekomstige) klanten achter te laten. We geven ze de juiste handvatten om dit te realiseren. Vragen over onze beurstraining? Neem gerust contact met ons op.

  Inschrijven

  Datum

  Aantal personen

  Locatie

  Contactpersoon (verplicht)

  Bedrijf (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Resultaat van de beurstraining

  • Je weet wat klanten belangrijk vinden in de communicatie op de beurs
  • Je leert dit toe te passen op jouw doelgroepen
  • Je leert passanten aan te spreken en de vervolgstap te zetten
  • Je leert de klant/prospect goed te kwalificeren op een effectieve manier
  • Je leert concrete vervolgstappen te zetten die hout snijden

  Praktische informatie

  • De beurstraining wordt zowel in-company gegeven als ook open inschrijving
  • Trainingsduur: 1 dagdeel (ochtend of middag of avond)
  • Inclusief trainingsmateriaal
  • Wat maakt jouw bedrijf en dienst zo uniek? Wat maakt jou zo uniek?
  • Wat is nu echt het onderscheidende vermogen waardoor jij het voelbare verschil maakt?
  • Wat is de verwachting van de klant? ‘Kom in de wereld van de klant’
  • Bezoekers klantgericht aanspreken en meenemen vanuit interesse en behoeften naar jouw stand. Wie wel en wie niet?
  • Verstevigen van de relatie met bestaande klanten. Ze zijn er namelijk met een reden.
  • Samenvatten en initiatief naar vervolgafspraak.

  Mark van Gerven, de trainer van Sense for Sales, is door de wol geverfd. Hij weet waar hij over praat en is zelf dagelijks actief in de verkoop. Hij is een professional met ruime ervaring in het realiseren van new business en het meer halen uit bestaande klanten. Daardoor kan hij zich goed verplaatsen in jouw praktijksituatie!

  Klik hier om het LinkedIn profiel van Mark te bekijken.

  De trainingen van Sense for Sales zijn intensief en praktijkgericht. We trainen totdat je het begrijpt en kunt toepassen. Liever in-company? Kan ook! Neem hierover contact met ons op. Tot 6 maanden na de training is de salestrainer telefonisch en/of per e-mail te raadplegen voor vragen en ideeën. Voorafgaand aan de training vindt een telefonische intake plaats waarbij jouw praktijksituatie en leerdoelen worden besproken.

  Wil je ook succesvol zijn op de beurs?

  Schrijf je dan nu in!

  Zij gingen jou voor

  Cijfer: 9 Training toegespitst op koude acquisitie, waarbij blijkt dat productkennis in principe op een 2e plaats komt. Zeer interessant!

  Sander Roelandschap

  Arcobel Embedded Solutions

  Cijfer: 10 Positief en maatwerk. Duidelijke opzet en toelichting, volledig praktijkgericht.

  Barbara Overeem

  CijferMeester

  Cijfer: 9 Bewustmaking van het acquisitiegesprek met praktische tips & tools.

  Susan Reuvekamp

  Promaint

  FAQ

  Alles wat je moet weten over beursdeelname

  Beursdeelname kan een krachtige strategie zijn om je bedrijf te promoten, potentiële klanten te ontmoeten en je netwerk uit te breiden. Hier zijn enkele belangrijke onderwerpen waar je rekening mee moet houden bij deelname aan een beurs:

  1. Doelstellingen bepalen:
  Bepaal duidelijke doelen voor je beursdeelname, zoals het vergroten van naamsbekendheid, het genereren van leads, het sluiten van deals of het introduceren van nieuwe producten.

  2. Doelgroep identificeren:
  Begrijp wie je doelgroep is en zorg ervoor dat de beurs waar je aan deelneemt relevant is voor je bedrijf en producten/diensten.

  3. Ontwerp van je beursstand:
  Investeer in een aantrekkelijke en professionele stand. Zorg ervoor dat je beursstand de aandacht trekt en de boodschap van je bedrijf duidelijk communiceert.

  4. Promotiemateriaal:
  Ontwikkel effectief promotiemateriaal zoals brochures, visitekaartjes en eventuele giveaways. Zorg ervoor dat ze informatief en consistent zijn met je merk.

  5. Beurstraining:
  Train je team om effectief met beursbezoekers te communiceren. Ze moeten goed geïnformeerd zijn over je producten/diensten en in staat zijn om vragen te beantwoorden en actief mensen die in het gangpad lopen aan te spreken.

  6. Netwerken:
  Actief netwerken is essentieel. Maak contact met andere exposanten, bezoekers en potentiële klanten. Het uitwisselen van contactgegevens en het opbouwen van relaties is van groot belang.

  7. Technologie inzetten:
  Gebruik moderne technologieën zoals digitale presentaties, interactieve displays en sociale media om de aandacht te trekken en de betrokkenheid te vergroten.

  8. Opvolging van leads:
  Plan vooraf hoe je de verzamelde leads gaat opvolgen. Dit kan variëren van directe opvolging na de beurs tot het implementeren van langetermijnstrategieën.

  9. Budgetbeheer:
  Stel een realistisch budget op en houd rekening met kosten zoals standhuur, standontwerp, promotiemateriaal, reiskosten en personeelskosten.

  10. Evaluatie en feedback:
  Evalueer na afloop van de beurs de prestaties. Verzamel feedback van je team en bezoekers om te leren wat wel en niet effectief was.

  11. Opvolgende marketingstrategie:
  Integreer de beurservaring in je bredere marketingstrategie. Gebruik de verzamelde inzichten om je bedrijf te verbeteren en toekomstige beursdeelnames te optimaliseren.

  Door deze aspecten zorgvuldig te overwegen en voor te bereiden, kun je de impact van je beursdeelname maximaliseren en een positieve indruk achterlaten bij potentiële klanten en partners.

  Meer info over de beurstraining?

  Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

   Share This