Commerciele training

Meer rendement voor binnen- en buitendienst door een goede commerciele training!

Voor zowel verkoopbinnendienst als verkoopbuitendienst geldt dat ze continu bezig zijn om nieuwe aanwas te genereren van nieuwe klanten. En daarnaast ook de relatie met bestaande klanten te verstevigen door de samenwerking te optimaliseren en nieuwe producten en diensten aan te bieden. In deze combinatie van activiteiten wil je graag zorgen dat jouw rendement nog verder omhoog gaat; dat je nog meer resultaat genereert. Bij Sense for Sales laten we je zien op welke manieren je dit succes kan vergroten. Wil je meer weten over onze commerciele training? Lees hieronder verder.

Een hoger rendement op telefonisch afspraken maken

N

We trainen in kleine groepen; maximaal 3 personen. €395,- pp.

Meer resultaat uit jouw verkoopgesprek

Resultaat versus commerciele inspanningen

Als verkoper maak je continu de afweging om de energie te steken in het binnenhalen van nieuwe klanten of juist de aandacht te verleggen naar het verstevigen van de relaties met bestaande klanten. Het komt neer op een goede mix te maken van deze activiteiten. Het komt aan op het verhogen van het rendement op jouw commerciele inspanningen.

Je leert het in de commerciele training van Sense for Sales.

Commerciele training in de praktijkcommerciele training

Als commercieel verantwoordelijke focus je op een aantal facetten. Je wilt graag aan tafel schuiven bij die nieuwe klanten, die voor jouw organisatie van toegevoegde waarde zijn. In de meeste gevallen hebben zij een samenwerking met jouw concurrent of hebben ze een andere gepaste oplossing gevonden voor hun behoefte.

Het komt dus aan op het unieke onderscheid te maken en de unieke aansluiting op de behoefte van de klant. En deze aspecten kom je zowel tegen als je aan de telefoon zit om een afspraak te maken als ook aan tafel.

Hoe maak jij het verschil? Je leert het in onze commerciele training. Bekijk welke training het beste bij jou past.

commerciele trainingsbureausDe inhoud van onze commerciele training

De trainingen van Sense for Sales zijn gericht op twee belangrijke facetten binnen het commerciele proces. Hoe kom ik aan tafel bij mijn toekomstige klanten (telefonische acquisitie)? En als ik eenmaal aan tafel zit hoe maak ik daar het onderscheid zodat deze klant voor mij kiest in plaats van de concurrent.

De commerciele trainingen van Sense for Sales zijn praktijkgericht. Gericht op jouw vakgebied en op jouw (toekomstige) klant. Je krijgt handvatten en ontwikkelt vaardigheden die je direct in de praktijk kan brengen. Doordat we met kleine groepen (maximaal 3 personen) trainen is er voldoende aandacht voor de individuele opleidingsvraag. Meer weten over onze aanpak? Neem contact op!

Bekijk onze commerciele trainingen en schrijf je vandaag nog in!

Bekijk ook onze andere trainingen op het gebied van Relatiebeheer & Accountmanagement, Vergroten zakelijk vertrouwen, Nieuwe klanten werven en onze Beurstraining! Of neem contact met ons op voor een op maat gemaakte training.

Geloof niet alleen wat wij zeggen…
Dit is wat onze klanten vinden

Cijfer: 9

Hoe kom ik binnen bij een klant, dat wordt helder uitgelegd en met voorbeelden uitgediept. Zeer leerzaam!

Victor Miedendorp de Bie

Claassen, Moolenbeek & Partners

Cijfer: 9

Bewustmaking van het acquisitiegesprek met praktische tips & tools.

Susan Reuvekamp

Promaint

Cijfer: 10

Blij eindelijk een concrete training te hebben gehad. We kunnen er direct mee aan de slag!

Jurian van Maanen

E-Litt

Leuk en interessant leesvoer over sales, acquisitie, new business en de nut en noodzaak van een commerciele training

Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een...

Lees meer

“Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

Lees meer

Overweeg je een commerciele training voor jezelf of voor jouw team? En wil je meer weten over de mogelijkheden? In-company?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

10 + 14 =

Share This