Commerciele trainingen

Meer plezier en een hoger rendement in verkoop door de commerciele trainingen van Sense for Sales!

Commerciele afdelingen zijn dag in dag uit bezig om zich te concentreren op het werven van nieuwe klanten en het verder optimaliseren van de huidige klantrelaties door het aanbieden van nieuwe diensten of producten of het optimaliseren van de samenwerking. Twee belangrijke focus gebieden die allebei aandacht nodig hebben. Verslap je ergens, dan duikt zo de concurrent er tussen. Je wilt dus zorgen voor maximaal rendement uit jouw verkoopinspanningen. Hoe zorg je dat je dit ook realiseert? Hoe zorg je ervoor dat je net dat verschil maakt bij klanten, zodat ze klant worden of klant blijven. Bij Sense for Sales laten we je zien op welke manieren je dit succes kan vergroten. Wil je meer weten over onze commerciele trainingen? Lees dan hieronder verder.

Acquisitie en verkoop

Succesvolle acquisitie wat bij jou past

N

Accountmanagement

Maximaliseren van jouw klant relatie.

Trainingen zijn gericht op jouw praktijk

Gericht op jouw doelgroep, jouw business, ..

Meer plezier en resultaat uit jouw commerciele inspanningen

Het binnenhalen van (toekomstige) klanten lijkt eenvoudig, maar de praktijk wijst anders uit. Je gaat een geselecteerd aantal bedrijven telefonisch benaderen. Je komt er al snel achter dat je niet enige bent met een uniek product of dienst. Jouw concurrent levert al jaren bij deze klanten. En sterker nog is ook nog eens enthousiast over de samenwerking. Hoe zorg je dat toch het gesprek mag aan gaan en dat je daarin toch dat unieke onderscheid boven haalt waardoor jouw toekomstige klant enthousiast wordt en met jou aan tafel wil? Dat is niet eenvoudig. Terwijl je jouw groei bij deze klanten gaat realiseren. Hoe maak jij dat merkbare en voelbare verschil?

En als je dan aan tafel bent bij jouw toekomstige klant dan wil je ook graag de deal maken of de vervolgstap.

Je leert het in de commerciele trainingen van Sense for Sales.

Commerciele trainingen? Voor mij?Commerciele trainingen

Het komt er bij telefonische acquisitie dus aan op het unieke verschil te maken. Hoe maak je dat verschil? Maak je enthousiast gebruik van de sterke punten van jouw product en organisatie of maak je de gewenste aansluiting op de mogelijke behoefte van jouw klant. Met andere woorden: Waar is jouw klant dag in dag uit mee bezig als onderdeel van het totaalproces van de organisatie waar jij mogelijk een oplossing voor hebt? Als je dit kunt beantwoorden ben je een belangrijke stap verder.

Dat geldt ook aan tafel. Je zult daar moeten zorgen dat je deze aspecten gaat omzetten naar voelbare en merkbare ‘pijn’ voor de klant. Dat hij ook daadwerkelijk over gaat tot actie.

In onze commerciele trainingen geven we jou concrete handvatten en leren we je de vaardigheden om dit te realiseren. Bekijk welke commerciele training het beste bij jou past.

Commerciele trainingen b2bCommerciele trainingen. Net een stapje verder.

Onze trainingen zijn gericht op deze twee belangrijke aspecten binnen het salesproces. Hoe kom ik aan tafel bij mijn toekomstige klant en hoe zorg ik ervoor dat ik aan tafel ook daadwerkelijk de deal kan maken of een vervolgstap kan zetten.

Onze commerciele trainingen zijn praktijkgericht. Gericht op jouw business en op jouw (toekomstige) klant. De trainers van Sense for Sales zijn door de wol geverfd en weten waar ze over praten. We trainen totdat iedereen het in de vingers heeft. Doordat we met kleine groepen (maximaal 2 personen) trainen is er voldoende aandacht voor de individuele opleidingsvraag.

Meer weten over onze commerciele trainingen? Neem contact op!

Bekijk onze commerciele trainingen en schrijf je vandaag nog in!

Bekijk ook onze andere trainingen op het gebied van Relatiebeheer & Accountmanagement, Vergroten zakelijk vertrouwen, Nieuwe klanten werven en onze Beurstraining! Of neem contact met ons op voor een op maat gemaakte training.

Geloof niet alleen wat wij zeggen…
Dit is wat onze klanten vinden

Cijfer: 8

Een leerzame en interessante training met veel tips en trucs om in de praktijk te brengen.

Teun van Nunen

Dragee Chocolaterie

Cijfer: 9

Prettig ontspannen sfeer, leerzaam, direct in de praktijk te brengen! Ook prettig in kleine groep.

Wilma Godding

Recreatie-Apps.nl

Cijfer: 9

Inspirerend, uitdagend, bevestigend en leuk!

Erwin Veenstra

Megens&Veenstra

Hieronder lees je onder andere of je verkopen kunt leren, maar ook andere artikelen rondom commerciele trainingen

Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een...

Lees meer

“Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

Lees meer

We geven onze commerciele trainingen zowel in-company als bij ons op kantoor. Heb je vragen of deze trainingen ook bij jou aansluiten?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

1 + 10 =

Share This