Cursus verkoop

(1 op 1 training i.v.m. Covid-19)

Met de cursus verkoop leer je het verkoop vak meer eigen te maken en successen te boeken!

Het verkoop vak eigen maken

N

De cursussen worden 1 op 1 gegeven, € 495,- pp.

Cursus is gericht op jouw praktijk en leerdoelen

Z

Training is 1 op 1, i.v.m. Covid-19

Het verkoop vak nog meer eigen maken

Als je zelf niet actief bent als verkoper, lijkt het verkoop vak misschien wel makkelijk. Als je een goed product of dienst hebt dan is verkopen een eitje. Dat is misschien ook wel. Maar vergeet niet dat er kapers op de kust liggen. Je bent niet de enige die een goed product of dienst heeft. Het is aan de verkoper om het echte verschil te maken. Jij maakt het verschil en de door de klant gewenste aansluiting en oplossing.

Je leert het in de cursus verkoop van Sense for Sales.

Cursus verkoop? Wat leer ik?Cursus verkoop

Het belangrijkste is dat je goed realiseert dat jouw klant zich al in een vroeg stadium verdiept in mogelijke oplossingen. Nog meer is hij op de hoogte van de ins en outs van jouw product en dienst. Over productkenmerken en verschillen is hij volledig op de hoogte.

Het komt dus aan op andere aspecten om het verschil te maken. Hoe maak jij het echte merkbare en voelbare verschil bij jouw klant waardoor hij bij jou koopt.

Lees hieronder meer over onze cursus verkoop waarin we jou dat leren.

Cursus verkoop buitendienstPraktijkgerichte cursus verkoop

De cursussen verkoop die wij geven zijn praktisch gericht. Dat wil zeggen dat we jouw business en jouw doelgroep centraal stellen in de training. Dat doen we door 1 op 1 te trainen.

Daardoor kun je de trainingsstof goed eigen en toepasbaar maken voor jezelf. Aan het einde van de training sta je te popelen om er mee aan de slag te gaan. Wil je meer over cursus verkoop (telefonische acquisitie en persoonlijke verkoop) Neem dan contact met ons op!

Bekijk onze cursussen verkoop en schrijf je vandaag nog in!

Extra info Commerciele training:

Voor wie? We trainen 1 op 1. De training is gericht op jouw business. Geschikt voor zowel starters als ervaren sales mensen. Voor binnen- en buitendienst.

Waar? De training wordt gegeven bij ons op kantoor in Voorhout. En natuurlijk ook in-company (commerciele training op locatie).

Geloof niet alleen wat wij zeggen…
Dit is wat onze klanten vinden

Cijfer: 9

Training toegespitst op koude acquisitie, waarbij blijkt dat productkennis in principe op een 2e plaats komt. Zeer interessant!

Sander Roelandschap

Arcobel Embedded Solutions

Cijfer: 9

Bewustmaking van het acquisitiegesprek met praktische tips & tools.

Susan Reuvekamp

Promaint

Cijfer: 10

Blij eindelijk een concrete training te hebben gehad. We kunnen er direct mee aan de slag!

Jurian van Maanen

E-Litt

Wil je verder in het verkoop vak en/of het eigen maken? En heb je vragen over onze cursus verkoop?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

  Leuk leesvoer over de cursus verkoop

  Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

  2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

  Lees meer

  “Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

  Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

  Lees meer
  Share This