Cursus verkooptechnieken

(1 op 1 training i.v.m. Covid-19)

Haal meer effect, resultaat en succes uit jouw verkoop en acquisitie door de cursus verkooptechnieken!

Direct toepasbaar in de praktijk, door ontwikkelen van praktische vaardigheden

Gedurende de cursusdag zul je ervaren er direct mee aan de slag te willen. Praktisch en gericht op jou.

N

We trainen 1 op 1

Waarom? I.v.m. de Covid-19 maatregelen en omdat we je concreet tips en handvatten willen meegeven. Geen algemeenheden, maar gericht op jouw vraag en doelen.

Tarief per deelnemer: € 495,-

Z

Training is 1 op 1, i.v.m. Covid-19

Meer rendement uit verkoop

Het verkoop vak lijkt op het oog een makkelijk vak. Beetje praten met klanten en als je een goed product of dienst hebt dan verkoopt zich dat zelf. Natuurlijk. Daarin heb je ook gelijk. Vergeet niet dat jouw concurrent niet stil zit. En dat geldt ook voor jouw klant. Al in een vroeg stadium is jouw klant al bezig om zich te oriënteren op bepaalde oplossingen. Het komt steeds vaker voor dat jouw klant heel veel van jouw producten en diensten al af weet. Hij heeft zich voldoende kunnen voorbereiden op het internet.
Als jij dan met product- en dienstkenmerken komt, dan zit je voor hem in de herhaling. Hij is al verder.

Het komt aan op andere verkoopeigenschappen. Jouw usp’s kan je echt thuis laten. Je zal op een andere manier het gewenste verschil moeten maken. Je leert het in de cursus verkooptechnieken van Sense for Sales.

Waarom cursus verkooptechnieken?Cursus verkooptechnieken

Een cursus verkooptechnieken kan je helpen als je op zoek bent naar goede en effectieve middelen om meer omzet te realiseren bij nieuwe klanten of bij het realiseren van omzet bij bestaande klanten. Belangrijk om te weten is dat jouw klant zich al heeft verdiept in de mogelijke oplossingen van zijn behoeften en op de hoogte is van alle product- en dienstkenmerken. Het is dus zaak om te realiseren dat je andere verkoopeigenschappen en -vaardigheden moet ontwikkelen om het verschil te maken.

Doe jij het niet en blijf je hangen in producteigenschappen, dan gaat jouw concurrent er met de buit vandoor. Hieronder lees je meer over onze cursus verkooptechnieken waarin we jou dat leren.

Cursus verkooptechnieken b2bWat leer je bij ons in de cursus verkooptechnieken

Sense for Sales leert je tijdens de cursus verkooptechnieken effectieve vaardigheden te ontwikkelen. En effectieve handreikingen om meer rendement te realiseren als het gaat om nieuwe klanten te werven als ook meer te verkopen bij bestaande klanten.

We trainen 1 op 1, waardoor we gericht kunnen trainen op jouw business en op jouw doelgroepen. Aan het einde van de training sta je te popelen om er mee aan de slag te gaan en het in de praktijk te brengen.
Wil je meer weten over onze aanpak? Neem contact op!

Bekijk onze cursus verkooptechnieken en schrijf je vandaag nog in!

Extra info Commerciele training:

Voor wie? We trainen 1 op 1. De training is gericht op jouw business. Geschikt voor zowel starters als ervaren sales mensen. Voor binnen- en buitendienst.

Waar? De training wordt gegeven bij ons op kantoor in Voorhout. En natuurlijk ook in-company (commerciele training op locatie).

Geloof niet alleen wat wij zeggen…
Dit is wat onze klanten vinden

Cijfer: 9

Training toegespitst op koude acquisitie, waarbij blijkt dat productkennis in principe op een 2e plaats komt. Zeer interessant!

Sander Roelandschap

Arcobel Embedded Solutions

Cijfer: 9

Bewustmaking van het acquisitiegesprek met praktische tips & tools.

Susan Reuvekamp

Promaint

Cijfer: 10

Blij eindelijk een concrete training te hebben gehad. We kunnen er direct mee aan de slag!

Jurian van Maanen

E-Litt

Wil je weten of deze cursus verkooptechnieken aansluit bij jouw wensen? Of wil je wellicht meer weten over een groepscursus bij jullie op kantoor?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

  Voor de lezer interessante blogs en artikelen over verkoop cursussen in het algemeen als ook specifiek de cursus verkooptechnieken

  Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

  2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

  Lees meer

  “Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

  Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

  Lees meer
  Share This