Koude acquisitie training

(1 op 1 training i.v.m. Covid-19)

Wil je echt verder komen in koude acquisitie? Bekijk onze koude acquisitie training hieronder!

N

1 op 1 training, € 495,- pp.

Dus tijd om echt te trainen en het in de vingers te krijgen. Gericht op jouw praktijk en business.

Training telefonische acquisitie

Een hoger rendement uit jouw telefonische acquisitie. Meer en betere afspraken met toekomstige klanten. Op een manier die bij jou past.

Training persoonlijke verkoop

Hoe zorg je ervoor dat je de echte behoefte en acties bij jouw klant boven haalt. En hoe maak je de juiste en gewenste aansluiting.

Z

Training is 1 op 1, i.v.m. Covid-19

Koude acquisitie: onderdeel van jouw dagtaak maken

Het gaat er bij koude acquisitie om dat je effectief te werk gaat. Je hebt meer te doen. Jouw bestaande klanten willen en verdienen ook aandacht. Het draait dus om maximaal rendement te maken uit jouw acquisitie tijd.

Telefonisch de juiste afspraken maken en aan tafel zorgen dat je de vervolgstap mag maken; een voorstel of misschien wel de deal.

Deze twee facetten leer je in de koude acquisitie trainingen van Sense for Sales.

Wat leer ik in de koude acquisitie training?

Door telefonische acquisitie probeer je aan tafel te komen bij jouw toekomstige klant. JKoude acquisitie traininge moet je goed realiseren dat deze klant mogelijk een samenwerking heeft met een concurrent van je of het ‘probleem’ nog niet herkent (waar jij een oplossing voor hebt).

Dit aanvechten levert niet de gewenste oplossing. Het wordt een strijd. Het gaat dus om andere aspecten die zorgen voor de aansluiting en daarmee het verschil.

Aan tafel gaat dit proces verder. Hoe zorg jij er voor dat jouw klant ook echt aan de slag gaat met de aspecten die je hebt besproken. Dat hij ook actief aangeeft dat hij wil veranderen en het probleem wil tackelen? In onze koude acquisitie trainingen gaan we daarmee aan de slag.

Waarom werkt de koude acquisitie training van Sense for Sales wel?

We trainen 1 op 1. Hierdoor kunnen we intensiever trKoude acquisitie training b2bainen en trainen gericht op jouw praktijk, op jouw business en jouw toekomstige doelgroepen.

De trainingen zijn gericht op telefonische acquisitie en persoonlijke verkoop. Gericht op het maximaliseren van het rendement op jouw acquisitie inspanningen. Op een manier die bij jou past.

Wil je meer weten over onze koude acquisitie training? Neem contact op!

Bekijk onze koude acquisitie training en schrijf je vandaag nog in!

Bekijk ook onze andere trainingen op het gebied van Relatiebeheer & Accountmanagement, Vergroten zakelijk vertrouwen, Nieuwe klanten werven en onze Beurstraining! Of neem contact met ons op voor een op maat gemaakte training.

Geloof niet alleen wat wij zeggen…
Dit is wat onze klanten vinden

Cijfer: 8

Een leerzame en interessante training met veel tips en trucs om in de praktijk te brengen.

Teun van Nunen

Dragee Chocolaterie

Cijfer: 9

Prettig ontspannen sfeer, leerzaam, direct in de praktijk te brengen! Ook prettig in kleine groep.

Wilma Godding

Recreatie-Apps.nl

Cijfer: 9

Inspirerend, uitdagend, bevestigend en leuk!

Erwin Veenstra

Megens&Veenstra

Heb je vragen over onze koude acquisitie training en wil je eens bespreken of jij het ook kan leren?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

Hieronder artikelen met betrekking tot de onderdelen van de koude acquisitie training en natuurlijk een paar praktische koude acquisitie tips

Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een uitzending van...

Lees meer

“Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

Lees meer
Share This