Verkoop cursus

Verkoop cursus volgen? In onze cursus krijg je de juiste handvatten en ontwikkel je de vaardigheden om meer succes te boeken!

Het verkoopvak is continu in beweging. Of het nu gaat om meer te verkopen aan bestaande klanten of het binnenhalen van nieuwe klanten, er zijn voldoende ontwikkelingen die het verkoopvak elke keer weer anders maken.

Jouw klanten veranderen, ze weten al meer over jouw product of dienst dan ooit in het verleden. Ze zijn meer voorbereidt; hebben meer informatie en weten precies waar ze over praten. Aan jouw de taak om daar goed op te anticiperen. Laat je af en toe is trainen en bijpraten over deze ontwikkelingen hoe je daar het beste op in kan spelen. Volg een verkoop cursus.

Op een manier die bij jou past

N

Maximaal 3 personen per groep, €395,- pp.

De verkoop cursus is gericht op jouw praktijk

Waarom zou ik een verkoop cursus volgen?

De markt verandert, jouw klanten veranderen, informatie voorziening op het internet wordt completer, referenties worden belangrijker. Hoe ga jij daar mee om in jouw verkoopvak? Wil je daarin mee? Wil je inspelen op deze interessante veranderingen? Wil je eens kijken op welke manier je het beste kan inspelen op deze aspecten? Ben je op zoek naar effectieve middelen om meer business binnen te halen?

Verkoop cursus volgen en dan?

Ben je op zoek naar effectieve middelen om meer new business te realiseren of wil je juist meer realVerkoop cursusiseren bij bestaande klanten?

Sense for Sales biedt tijdens de verkoop cursus effectieve handreikingen en vaardigheden om meer new business te realiseren en/of bestaande klanten uit te bouwen.

Of het nu gaat om een verkoop cursus voor het telefonisch maken van afspraken met nieuwe klanten of succesvoller te worden in de verkoopgesprekken.

Welke verkoop cursus kies ik?

Voor zowel de verkoop cursus teverkoop cursus kostenlefonische acquisitie als persoonlijke verkoop trainen we in kleine groepen. Maximaal 3 personen. Daardoor kunnen we specifiek ingaan op jouw praktijksituatie en jouw leerdoelen. Theorie wordt afgewisseld met praktijk.

We trainen totdat je het in de vingers hebt. Totdat je de stof eigen hebt gemaakt. Als je na de verkoop cursus nog vragen hebt of je wilt iets bespreken; de trainers van Sense for Sales blijven voor jouw beschikbaar. Je kunt altijd telefonisch of per mail contact op nemen om jouw acquisitie verder te perfectioneren.

Meer weten over onze aanpak? Neem contact op!

Bekijk onze verkoop cursussen en schrijf je vandaag nog in!

Bekijk ook onze andere trainingen op het gebied van Relatiebeheer & Accountmanagement, Vergroten zakelijk vertrouwen, Nieuwe klanten werven en onze Beurstraining! Of neem contact met ons op voor een op maat gemaakte training.

Geloof niet alleen wat wij zeggen…
Dit is wat onze klanten vinden

Cijfer: 9

Training toegespitst op koude acquisitie, waarbij blijkt dat productkennis in principe op een 2e plaats komt. Zeer interessant!

Sander Roelandschap

Arcobel Embedded Solutions

Cijfer: 9

Bewustmaking van het acquisitiegesprek met praktische tips & tools.

Susan Reuvekamp

Promaint

Cijfer: 10

Blij eindelijk een concrete training te hebben gehad. We kunnen er direct mee aan de slag!

Jurian van Maanen

E-Litt

Handige tips uit de verkoop cursus

De klant in een ‘ja-ritme’ brengen

Vraag om een waardeoordeel waar hij niet anders dan ‘ja’ op kan zeggen. En ga door met vragen die dit standpunt bevestigen.

Je verkoopt niet een product maar een oplossing

Probeer dus eerst het probleem boven te halen.

Herken koopsignalen en praat niet door

Let goed op wat je zegt. Ga niet alleen maar door over je USP’s als de klant vraagt naar de prijs.

Leg een schrijfblok naast je neer

Zodat je altijd belangrijke informatie gelijk kunt noteren.

Laat af en toe een stilte vallen

Wacht tot de klant gaat praten. Dit kan heel ongemakkelijk voelen, maar zo kom je aan aan de interessante informatie.

Praat altijd rustig

En met een vriendelijke stem.

Nieuwsartikelen die gaan over de verkoop cursus

Verkoop jij 2 knikkers voor 40 euro?

2 normale knikkers verkopen voor 40 euro? Geloof jij dat? Of geloof jij dat niet? Daar trapt toch niemand in. Wie koopt van een onbekende 2 normale knikkers en betaalt daar 40 euro voor?  En toch kan het! Ik zal het proberen uit te leggen... Het was een...

Lees meer

“Onze klanten zeggen dat we te duur zijn!”

Klopt! Als we te goedkoop zijn hebben we geen verkopers nodig! Haha! Misschien een beetje te kort door de bocht, maar in de basis gaat het hier wel om. De vraag is... Wat is de beste aanpak als een klant tegen jou zegt dat je te duur bent? Dit is een belangrijk...

Lees meer

Is nog niet alles duidelijk?

Bel dan 0252-221214 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier

6 + 2 =

Share This